Skip to navigation Skip to main content

Abenteuerland Gerlos

Hochseilgarten 1
© Zillertal Arena
Abenteuerland 2
© Zillertal Arena
Abenteuerland Gerlos
© Zillertal Arena
Abenteuerland Gerlos
© Zillertal Arena
Abenteuerland Gerlos
© Zillertal Arena
  • Veel variatie aan activiteiten
  • Groot klimpark met ziplines voor jong en oud
  • Gemakkelijk te voet te bereiken vanuit Gerlos

Op zoek naar actie en avontuur? In het Abenteuerland Gerlos is voor kinderen én volwassenen veel te doen. Van klimmen in het klimpark tot boogschieten en van mountainbike parcours tot boomhutten Je vindt Abenteuerland Gerlos net buiten het dorp en je kunt er gemakkelijk naartoe wandelen.

Avonturenland Gerlos

Abenteuerland Gerlos is de naam voor een grote oppervlakte tussen Gerlos en Gerlos Gmünd, waar in de loop der jaren heel veel gebouwd is voor een afwisselingsrijke invulling van je dag. Het avonturenland Gerlos (voor het gemak vertaald naar het Nederlands), ligt aan de Erlebnisreichweg (Belevenispad), welke vanuit Gerlos naar de tennishal voert middels leerzame en leuke stations. Vanuit Gerlos is het ongeveer een halfuurtje lopen over het prachtige pad langs de beek. Je kunt ook met de auto, dan parkeer je die bij de tennishal en loop je richting Gerlos. Je komt de verschillende activiteiten en plekken dan vanzelf tegen.

Abenteuerland Gerlos: afwisselende activiteiten bij elkaar

Wat je kunt verwachten in het Abenteuernland Gerlos? Veel. En het mooie is dat er telkens weer wat bij wordt gebouwd. Een van de grootste onderdelen van het avonturenland is een groot klimpark in het bos. Verder vind je er onder andere een speeltuin voor de kinderen, een mountainbikeparcours om je skills te oefenen, boomhutten met elk een eigen thema, insectenhotels, een waterspeelplaats, een boogschietparcours, een grillplaats en een parcours met afwisselende activiteiten voor de hele familie. Kortom, genoeg te zien en te doen en absoluut een bezoekje waard. Van de meeste faciliteiten kun je gratis gebruik maken. Klimmen in de Hochseilgarten kost wel geld.

Hochseilgarten Gerlos: groot klimpark met ziplines

De Hochseilgarten Gerlos is een van de grootste onderdelen van het Abenteuerland Gerlos. Dit klimpark in de bomen met tientallen stations en een aansluitend ziplineparcours is niet weggelegd voor mensen met hoogtevrees. De elementen van het parcours zijn op zo’n 10 tot 15 meter hoogte boven de grond in de bomen gemonteerd. Naar beneden kijken is dus best indrukwekkend. Uiteraard zit je stevig vast in je gordel en ben je gezekerd. Het parcours is zelfstandig af te leggen met een dubbele zekering, zodat jij of je kind niet zomaar kan vallen. Voor de kleinere kinderen is ook een parcours lager bij de grond uitgezet.

Wij wensen je veel plezier bij je bezoek aan het Abentuerland Gerlos. Zelf zijn we er meerdere keren geweest en kunnen het je aanraden! En als je de smaak van de ziplines te pakken hebt, probeer dan ook eens die in Gerlosstein!

Openingstijden

Maandag 10.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 10.00 - 17.00

Openingstijden van het klimpark en hoogseizoen. Overige attracties altijd toegankelijk. Aangepaste openingstijden in het laagseizoen.

Schrijf een beoordeling

Persoonlijke gegevens
*
Algemeen cijfer
Vertel iets over je verblijf
*

Laatste beoordelingen van onze bezoekers