Skip to navigation Skip to main content
Special
© Spalder Media Group

Tips voor een vakantie in de bergen

Hieronder vind je een overzicht van de leukste tips voor een vakantie in de bergen. Onderstaande pagina's geven de leukste tips, uitjes en activiteiten weer, over een bepaalde bestemming of thema.

Met behulp van de tips pagina's kun je een goed beeld vormen over een activiteit, thema of bestemming en of deze voor jou geschikt is. Wil je meer weten over een specifieke bestemming of tip? Klik op de bijbehorende link en lees verder!

Herfst in het Kufsteinerland
© Stefan Schopf

Beleef het Kufsteinerland in de nazomer

Weelderige alpenweiden, imposante bergsculpturen en een kleurenpalet met vele goudtinten... Ga lekker het Kaisergebergte in en volg mooie wandelpaden of stap op de fiets. Nazomeren in het Kufsteinerland is om meerdere redenen een grote aanrader. Lees hier waarom!

Landschaft Wasser Gieringer Weiher Sommer Wolkenstimmung (C) Kitzbuehel Tourismus (10)
© Kitzbühel Tourismus

Vakantievieren in het veelzijdige Kitzbühel

Kitzbühel is een sfeervolle plaats in Tirol aan de voet van de Kitzbüheler Horn, midden in een prachtig berglandschap. Vakantievieren kan hier op verschillende mogelijkheden. Van ontspannen aan de oevers van de Schwarzsee tot wandelen, fietsen en golfen. Wat je niet mag overslaan?

Sunny Mountain Erlebnispark bij de Diasbahn in Kappl
© TVB Paznaun – Ischgl

Genieten van de zomer in Paznaun

Ken je Paznaun al? Dit is het schitterende dal waar de dorpen See, Kappl, Ischgl en Galtür in gelegen zijn. Naast meer dan 1000 km aan wandelpaden vind je hier ook nog 754 km aan mountainbike trails en meer. Benieuwd naar tips voor je zomervakantie?