Skip to navigation Skip to main content
Special
© Spalder Media Group

Tips voor een vakantie in de bergen

Hieronder vind je een overzicht van de leukste tips voor een vakantie in de bergen. Onderstaande pagina's geven de leukste tips, uitjes en activiteiten weer, over een bepaalde bestemming of thema.

Met behulp van de tips pagina's kun je een goed beeld vormen over een activiteit, thema of bestemming en of deze voor jou geschikt is. Wil je meer weten over een specifieke bestemming of tip? Klik op de bijbehorende link en lees verder!

Landschaft Wasser Gieringer Weiher Sommer Wolkenstimmung (C) Kitzbuehel Tourismus (10)
© Kitzbühel Tourismus

Vakantievieren in Kitzbühel

Kitzbühel is een sfeervolle en kleurrijke plaats in Tirol. Gelegen aan de voet van de Kitzbüheler Horn, te midden van een prachtig berglandschap. Vakantievieren kan hier op verschillende mogelijkheden. Van op en top ontspannen aan de oevers van de Schwarzsee tot wandelen, fietsen en golfen. Wat je niet mag overslaan?

Sunny Mountain Erlebnispark bij de Diasbahn in Kappl
© TVB Paznaun - Ischgl

Genieten van de zomer in Paznaun

Ken je Paznaun al? Dit is het schitterende dal waar de dorpen See, Kappl, Ischgl en Galtür in gelegen zijn. Naast meer dan 1000 km aan wandelpaden vind je hier ook nog 754 km aan mountainbike trails en heel veel leuke activiteiten voor bergliefhebbers van alle leeftijden. Benieuwd naar tips voor je zomervakantie?