Skip to navigation Skip to main content
Magazin 2023 7

In de bergen Magazine

Als redactie zorgen we niet alleen online op onze website en social media voor inspirerende content voor vakanties in de bergen, ook hebben we een gloednieuw tijdschrift ontwikkeld: het In de bergen Magazine. In dit magazine bundelen we tips, interviews, interessante bestemmingsinformatie en bieden we je een hoop inspiratie en voorpret voor jouw volgende bergvakantie. Het In de bergen Magazine is nu (online) te lezen. Nieuwsgierig geworden? Op deze pagina vertellen we hoe je door het magazine kunt bladeren.

Het Indebergen Magazine: een bundel vol berginspiratie

Naast dat we via onze website, Facebook, Instagram en middels ons YouTube-kanaal bergliefhebbers dagelijks voorzien van inspiratie en tips, hebben we nu een nieuw product erbij. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan het ontwikkelen van een tijdschrift vol leuke verhalen, bestemmingen en weetjes die jou als vakantieganger hopelijk helpt bij de voorbereiding en planning van je volgende vakantie in de bergen. De 2023 editie van het Indebergen Magazine is zowel fysiek als online te lezen.

In de bergen Magazine online lezen

Het Indebergen Magazine is eenvoudig gratis te bekijken. Laat je naam en e-mailadres achter en krijg toegang tot de online versie van het Indebergen Magazine.

Gegevens invullen

Bergen aan tips, informatie en inspiratie

Wat je allemaal kunt vinden in onze allereerste editie van het Indebergen Magazine? We nemen je mee op reis naar onder andere Zell-Gerlos, het Gardameer, op boerderijvakantie in Tirol en vertellen je waar en hoe je een bergvakantie aan zee kunt beleven. Ook maak je alvast kennis met de eerste kandidaten van onze nieuwe webserie over Nederlandse locals in Oostenrijk. Daarnaast krijg je kampeertips, vertellen we alles over e-biken in de bergen en kun je lezen waar je de meest Instagram-waardige hotspots in de bergen vindt. En wil je een bergvakantie dicht bij huis beleven? Ook daar vertellen we je meer over! Kortom: het Indebergen Magazine is een bundeling met bergen aan inspiratie en tips.

Lees het Indebergen Magazine nu online

Waar kun je het In de bergen Magazine lezen?

Ben je benieuwd geworden naar het In de bergen Magazine? Je kunt ‘m zowel fysiek als online lezen. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen exemplaar ontvangen bij de aankoop van je nieuwe bergoutfit of -uitrusting. Bij elke online bestelling die je bij DAKA doet, krijg je een gratis exemplaar meegestuurd. Ook kun je het tijdschrift zien liggen bij je volgende bezoek aan de tandarts of de kapper, want het magazine wordt ook verspreid via de Leesmap. Wil je ons In de bergen Magazine online lezen? Via het formulier op deze pagina kun je eenvoudig het magazine gratis downloaden en kan de voorbereiding op je bergvakantie alvast beginnen. Veel leesplezier!