Skip to navigation Skip to main content

Freizeitpark Zell

Freizeitpark Zell
© Zillertal Arena
Freizeitpark Zell
© Zillertal Arena
Freizeitpark Zell
© Zillertal Arena
Freizeitpark Zell
© Spalder Media Group
  • Heel veel sport- en spelfaciliteiten op één plek
  • Geliefd buitenzwembad
  • Regelmatig gebruikt door profclubs voor trainingskamp

Het Freizeitpark Zell beslaat een oppervlakte van meer dan 45.000 vierkante meter en ligt in Zell am Ziller. Zoals de naam al zegt, kun je hier je vrije tijd doorbrengen en dat kan op vele verschillende manieren. Op het park vind je bijvoorbeeld een buitenzwembad, een minigolfterrein, een tennishal, beachvolleybalvelden, een ijsbaan en een speeltuin. Ook eten en drinken is er mogelijk. Dat kan in het café-restaurant, bij het zwembad of bij de kiosk. Een bezoek aan Freizeitpark Zell is leuk voor jong en oud. Je kunt je hier prima een ochtend, middag of hele dag vermaken!

Sportmogelijkheden in de zomer

In de zomer wordt het Freizeitpark Zell het drukst bezocht, omdat er dan het meest te doen is. Tennissen kun je dan op een van de tennisbanen. Er zijn drie indoorbanen en vier buitenbanen waar je in de frisse lucht een balletje kan slaan. Een balletje slaan kan ook met de handen in het zand op een van de twee beachvolleybalvelden. Tegen de bal trappen is mogelijk op de voetbalvelden of op het funcourt. Ook altijd leuk is minigolfen, dat kan buiten op de 18-holes minigolfbaan. Voor de kids is er een ‘goudzoekerspeelplaats’, waar onder andere met zand gespeeld kan worden. Even boulderen of slacklinen? Geen probleem ook hier. Tot slot kun je nog bowlen, ideaal bij slecht weer.

Sportmogelijkheden in de winter

In de winter is het activiteitenaanbod wat kleiner, maar nog steeds is het Freizeitpark Zell een bezoekje waard. ’s Winters kan er binnen worden getennist, kun je er bowlen en ook kun je er schaatsen. Geen eigen schaatsen mee? Die kun je binnen huren. Wil je eens een voor ons onbekende sport doen? Ga dan een keer ‘Eisstockschiessen’. Dat is een soort jeu de boules, maar dan op het ijs.

Freizeitpark Zell: geliefd bij profclubs

Leuk om te weten is dat het Freizeitpark Zell zomers ook gebruikt wordt door bekende profclubs. Zo traint de Duitse voetbalclub Werder Bremen regelmatig op de voetbalvelden en ook Ajax bracht in het verleden een bezoek aan het sportpark. De profclubs gebruiken tijdens hun training dan niet alleen de voetbalvelden, maar gaan ook de regio in voor leuke activiteiten zoals canyoningen en ziplinen.

Let op: niet alles is gratis. De speeltuin kun je bijvoorbeeld gratis bezoeken, maar voor onder andere het zwembad en minigolf moet je wel betalen. Bekijk de website van het Freizeitpark Zell voor actuele informatie en prijzen.

(Foto's: © Spalder Media Group & Zillertal Arena)

Openingstijden

Maandag 08.00 - 22.00
Dinsdag 08.00 - 22.00
Woensdag 08.00 - 22.00
Donderdag 08.00 - 22.00
Vrijdag 08.00 - 22.00
Zaterdag 08.00 - 22.00
Zondag 08.00 - 22.00

Openingstijden verschillen per activiteit.

Schrijf een beoordeling

Persoonlijke gegevens
*
Algemeen cijfer
Vertel iets over je verblijf
*