Skip to navigation Skip to main content

Erlebniswelt Rosenalm

Afbeelding - rnbvjyatagkyycrbfa5q
© Zillertal Arena
Erlebniswelt Rosenalm
© Zillertal Arena
Erlebniswelt Rosenalm
© Zillertal Arena
Fichtenschloss
© Zillertal Arena
  • Avontuurlijk speelpark voor jong en oud
  • Vlak naast het bergstation van de Rosenalmbahn
  • Inclusief verhuur van bootjes en stand-up paddle boards

Erlebniswelt Rosenalm ligt op ruim 1744 meter hoogte boven Zell am Ziller, bij het bergstation van de gelijknamige lift. Het is een avontuurlijke plek waar jong en oud zich naar hartenlust kan vermaken. De legende gaat dat het mysterieuze Fichtenschloss gebouwd is door magische elfjes, die na het harde werken de naastgelegen Fichtensee hebben gecreëerd om daar vervolgens uit te rusten en te genieten van het leven. Het houten Fichtenschloss is een avontuurlijke speelplaats waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven en in de Fichtensee kun je vervolgens een verfrissende duik nemen met uitzicht op de omringende bergwereld. Of wat dacht je van een boottochtje? Urenlang speelplezier is bij Erlebniswelt Rosenalm gegarandeerd.

Het magische Fichtenschloss van Erlebniswelt Rosenalm

Het Fichtenschloss in Erlebniswelt Rosenalm is een waar paradijs voor de hele familie. De houten constructie van het Fichtenschloss bestaat uit vier torens, waaronder een uitkijk- en een klimtoren. Ook kun je hier glijden van de glijbaan, het hangmattenbos verkennen, spelen in het zand en spatteren in de waterspeelplaats. De speelplaats van het Fichtenschloss zorgt voor al het nodige plezier en wanneer de kinderen (of ouders!) toe zijn aan een rustmomentje is dat mogelijk bij de naastgelegen Fichtensee.

Een frisse duik in de Fichtensee

Een buggyvriendelijk wandelpad verbindt de speelplaats van het Fichtenschloss met de Fichtensee. Een duik in dit heldere bergwater zorgt direct voor de nodige verkoeling. Bij de bootverhuur kun je roeibootjes huren om een tochtje over het meer te maken en sportievelingen kunnen suppen uitproberen. Voor de allerkleinsten is er de Pixie Cove, een ondiep gedeelte waar ook zij van het water kunnen genieten. Op de ligweides van Erlebnispark Rosenalm kun je heerlijk relaxen en wanneer je zin hebt in iets te eten of te drinken kun je dat bij de foodtruck afhalen.

 

Zillertalarenalogo

Erlebniswelt Rosenalm

Entreeprijzen
  • Prijs volwassenen: 24,50
  • Prijs kinderen (7-15): 12,30

Prijs voor een berg- en dalrit met de Rosenalmbahn. Toegang tot Erlebniswelt Rosenalm is gratis. Met de gastenkaart profiteer je van korting op de liftpas.

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Zondag 09.00 - 17.00

Dit zijn de openingstijden van de Rosenalmbahn. De speelplaats zelf heeft geen vaste openingstijden.

Schrijf een beoordeling

Persoonlijke gegevens
*
Algemeen cijfer
Vertel iets over je verblijf
*