Lees meer over deze redacteur / blogger

"Bergen, bergen en nog eens bergen!"

Joris van Dijk

Als klein jongetje liep ik al hele tochten met mijn vader door de bergen. Ik vond het geweldig. Rond m'n tiende begon ik met klimmen, om zo ook de steile rotswanden die we tegenkwamen te kunnen trotseren. Een paar jaar later stapte ik voor het eerst op de mountainbike. En ik had er weer een hobby bij! Eigenlijk kun je gerust zeggen dat de Alpen, en alles wat je daar kunt doen mijn passie zijn. Ik probeer er dan ook veel en vaak naar toe te gaan. Mijn lijstje met beklommen bergen en bezochte plaatsen kan niet lang genoeg zijn. En als ik niet op pad ben in de bergen hang ik in Nederland in een klimhal of zit ik op de mountainbike in Zuid-Limburg of Schoorl.

De laatste 5 weblog berichten van Joris

15 juni 2021 door Joris

Ben jij iemand die graag wandelt? Dan kan een wandelvakantie door de bergen echt op jouw bucketlist. Als echte wandelliefhebber zal je een wandelvakantie door de bergen vast fantastisch gaan vinden. Zie jij zo’n wandelvakantie door de bergen wel z...Lees verder

5 mei 2021 door Joris

Nederlanders houden van kamperen. Ga jij al een paar jaar met de auto en een tentje naar de bergen op vakantie en denk je erover na om een camper of caravan aan te schaffen? Dit zijn de voor- en nadelen van een vakantie met de camper of caravan.Lees verder

22 april 2021 door Joris

In een land als Amerika heb je natuurlijk talloze accommodaties om in te verblijven. Echter zijn er in dit land ook genoeg mogelijkheden voor een leuke kampeervakantie. Amerika staat onder andere bekend om de prachtige natuur, nationale parken en...Lees verder

21 april 2021 door Joris

Op vakantie naar de bergen is een prima plan. Heerlijke genieten van de frisse berglucht, prachtige uitzichten over de bergweides en ontspannen op een terras in de zon. De bergen zijn ook fantastische plekken voor fraaie wandelingen en sportieve a...Lees verder

29 december 2020 door Joris

Covid-19 heeft de wereld drastisch veranderd. Veel landen sloten hun grenzen. Dit had grote gevolgen voor het internationaal vliegverkeer. Opeens was het niet meer zo vanzelfsprekend om van A naar B te reizen. Dat geldt ook voor India. In ieder ge...Lees verder

Zomervakantie tips