Lees meer over deze redacteur / blogger

"Bergen, bergen en nog eens bergen!"

Joris van Dijk

Als klein jongetje liep ik al hele tochten met mijn vader door de bergen. Ik vond het geweldig. Rond m'n tiende begon ik met klimmen, om zo ook de steile rotswanden die we tegenkwamen te kunnen trotseren. Een paar jaar later stapte ik voor het eerst op de mountainbike. En ik had er weer een hobby bij! Eigenlijk kun je gerust zeggen dat de Alpen, en alles wat je daar kunt doen mijn passie zijn. Ik probeer er dan ook veel en vaak naar toe te gaan. Mijn lijstje met beklommen bergen en bezochte plaatsen kan niet lang genoeg zijn. En als ik niet op pad ben in de bergen hang ik in Nederland in een klimhal of zit ik op de mountainbike in Zuid-Limburg of Schoorl.

De laatste 5 weblog berichten van Joris

30 september 2021 door Joris

Heb je een heerlijke roadtrip door de bergen in het vooruitzicht? Een motorvakantie in bergachtig landschap is fantastisch en zorgt voor de meest prachtige uitzichten onderweg. Maar het brengt wél wat uitdagingen met zich mee voor wat betreft je r...Lees verder

17 augustus 2021 door Joris

Ben jij een liefhebber van culinaire hoogstandjes, het plattelandsgevoel, wijn, historie en rust? Dan is Toscane dé vakantiebestemming voor jou. Deze glooiende, groene en romantische provincie ligt bezaaid met magische plekken. En jij kunt op één...Lees verder

31 juli 2021 door Joris

Ga jij deze zomer op vakantie naar Zwitserland? Dat is een top idee! Je rijdt er gemakkelijk naartoe vanuit Nederland, je kunt jezelf onderdompelen in de ongerepte natuur en optimaal genieten van rust en ruimte. De beste manier om Zwitserland en h...Lees verder

29 juni 2021 door Joris

Heb je al van de nieuwste vakantietrend gehoord? Glamping is een samenvoeging van de woorden glamorous en camping. De afgelopen jaren wordt deze manier van vakantie vieren steeds populairder, bijvoorbeeld via Villatent. Wanneer je het avontuurlijk...Lees verder

15 juni 2021 door Joris

Ben jij iemand die graag wandelt? Dan kan een wandelvakantie door de bergen echt op jouw bucketlist. Als echte wandelliefhebber zal je een wandelvakantie door de bergen vast fantastisch gaan vinden. Zie jij zo’n wandelvakantie door de bergen wel z...Lees verder

Zomervakantie tips