Skip to navigation Skip to main content

10 fijne vakantiehuizen voor families in Tirol

53344 - 10 fijne vakantiehuizen voor families in Tirol

Wil je op vakantie naar Oostenrijk en ben je op zoek naar vakantiehuizen voor families in Tirol? Dat begrijpen we! Een zomervakantie in de bergen waarbij je logeert in een vakantiehuis is ideaal, zeker als je met de hele familie op reis gaat. Deze accommodaties beschikken vaak over meerdere slaapkamers en badkamers, waardoor je gerust met meerdere familieleden op vakantie kunt gaan en toch privacy hebt. Ter inspiratie en om je alvast een beetje op weg te helpen voor je volgende zomervakantie naar Oostenrijk, zetten we in dit blog 10 fijne vakantiehuizen voor families in Tirol op een rij.

Logeer in een fijn vakantiehuis voor families

Een knusse plek om te verblijven als je op zomervakantie gaat naar Oostenrijk is een van de vele vakantiehuizen. Met name als de hele familie mee gaat naar de bergen is dit het ideale type accommodatie. De fijne vakantiehuizen voor families in Tirol zijn van alle gemakken voorzien en bestaan vaak uit meerdere kamers. Veel families geven daarom de voorkeur aan een vakantiehuis als accommodatie boven bijvoorbeeld een hotel, zodat je gezellig bij elkaar zit. Veel leuker om eindeloos spelletjes te spelen, te kletsen, samen te dineren en tijd met elkaar door te brengen. Ga je op vakantie naar Tirol en ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis dat geschikt is voor de hele familie? Kijk eens naar onderstaand lijstje!

#1. Appartement Chalet Modern Life in Mayrhofen

Absoluut een topper onder de vakantiehuizen voor families in Tirol is dit geweldige chalet in Mayrhofen. Niet alleen is het interieur modern, strak en tegelijkertijd knus, ook het uitzicht vanaf het vakantiehuis is om bij weg te dromen. Er zijn drie slaapkamers waarbij er eentje volledig is ingericht voor kinderen. Een ideaal huis dus als je met het gezin op vakantie gaat, inclusief opa en oma bijvoorbeeld. Fijn is dat er ook een sauna in het huis aanwezig is en een fitnessruimte. Tevens is het vakantiehuis gelegen in een omgeving waar een variëteit aan activiteiten te beleven zijn, zoals wandelen, fietsen, tennissen en kanoën.

Appartement Chalet Modern Life bekijken

#2. Chalet Kirchberg

Zomervakantie in Oostenrijk wordt gegarandeerd heerlijk als je verblijft in Chalet Kirchberg. Dit chalet is zonder meer een van de meest fijne vakantiehuizen voor families in Tirol dankzij alle faciliteiten en de prachtige uitstraling. Je verblijft hier in een authentiek huis met drie verdiepingen. Het is een fraai optrekje in Kirchberg met zes slaapkamers en waar maar liefst 14 familieleden kunnen verblijven. Ontspannen doe je er ongetwijfeld, want het vakantiehuis beschikt over een eigen sauna, een houten terras waar volwassenen van een drankje in de zon kunnen genieten en een speelkamer voor de kids.

Chalet Kirchberg bekijken

#3. Vakantiehuis Reisrachhof in Kaltenbach

Wil je op zomervakantie naar Kaltenbach, dan is het vakantiehuis Reisrachhof een fijne accommodatie waar de hele familie kan verblijven. 8 personen kunnen logeren in vier ruime slaapkamers. Het huis is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en beschikt over een mooie woonkeuken en twee badkamers. De liften van Kaltenbach bereik je overigens in een oogwenk, dus voor liefhebbers van het maken van natuurtochten is de ligging van het huis uitstekend. Bovendien ligt er een enorm zwembad met glijbanen op slechts een kilometer afstand, een leuk uitstapje om te maken als je op vakantie bent met kinderen!

Vakantiehuis Reisrachhof bekijken

Bekijk het complete aanbod aan fijne vakantiehuizen voor families in Tirol van Belvilla >

53344 -
Een verblijf in een typisch Oostenrijks huis geeft je nét dat stukje extra vakantiegevoel! (Foto hoort niet bij een van de genoemde vakantiehuizen)
Een verblijf in een typisch Oostenrijks huis geeft je nét dat stukje extra vakantiegevoel! (Foto hoort niet bij een van de genoemde vakantiehuizen)

#4. Chalet Kaiserliebe I

Ben je aan het zoeken tussen de vakantiehuizen in Ellmau, dan is Chalet Kaiserliebe I zeker eentje om te onthouden. In knusse, typische Tiroolse sferen overnacht je in een prachtig huis midden in een schitterende omgeving. Het centrum bevindt zich op steenworp afstand en ook de Hartkaiserbahn bereik je gemakkelijk. Het huis heeft vier slaapkamers, waar in totaal 10 personen kunnen verblijven, en twee badkamers. Een van de slaapkamers is ingericht voor een heerlijk verblijf voor kids. Bovendien is er een fijne tuin om 's avonds nog even te ontspannen na een actieve dag.

Chalet Kaiserliebe I bekijken

#5. Vakantiehuis Alm Chalet in Stumm im Zillertal

Modern, maar toch geheel in een knusse Oostenrijkse stijl is Alm Chalet in Stumm in het Zillertal. Families bestaande uit maximaal 10 personen kunnen hier overnachten in dit fijne vakantiehuis, dat over vier slaapkamers en een tweetal aan badkamers beschikt. Ook hier kun je ontspannen in een 'eigen' sauna of juist van de zomerzon genieten op het terras. Het huis ligt in een wat rustigere omgeving, iets verder verwijderd van de liften. Maar op slechts enkele kilometers vind je al het centrum van het dorp, een zwembad, een natuurlijk meer om in te zwemmen en diverse andere mogelijkheden voor leuke en sportieve activiteiten.

Vakantiehuis Alm Chalet bekijken

#6. Chalet Josef in Westendorf

Een leuk vakantiehuis in Westendorf is Chalet Josef, dat plaats heeft voor maar liefst 10 gasten. Het vakantiehuis beschikt over vier slaapkamers en drie badkamers. Uitgerust met een heerlijk terras en een tuin met barbecue en trampoline, is het een geliefde locatie voor gezinnen met kinderen. Op slechts 500 meter afstand vind je knusse restaurants, maar uiteraard beschikt het huis ook over alle faciliteiten om in je accommodatie te blijven voor een lunch of diner. Op ongeveer 500 meter lopen ligt een bos en diverse startpunten voor talloze mooie wandelingen door de prachtige omgeving van Westendorf.

Chalet Josef bekijken
53344 - sfeervolle berghut in oostenrijk
Actieve zomervakantie? Overnacht in de buurt van een veelzijdige omgeving vol mogelijkheden! (Foto hoort niet bij een van de genoemde vakantiehuizen)
Actieve zomervakantie? Overnacht in de buurt van een veelzijdige omgeving vol mogelijkheden! (Foto hoort niet bij een van de genoemde vakantiehuizen)

#7. Chalet Hohe Salve in Hopfgarten im Brixental

Een van de luxe en fijne vakantiehuizen voor families in Tirol is Chalet Hohe Salve. Dit vakantiehuis is idyllisch gelegen in de mooie natuuromgeving van Hopfgarten im Brixental, waar rust overheerst. Met een kijk op de vallei geniet je hier van een indrukwekkend uitzicht tijdens je verblijf in het vakantiehuis. Met maximaal 11 personen kun je hier overnachten en het chalet herbergt vier slaapkamer en twee badkamers. Voordeel van deze fijne accommodatie is dat je kunt ontspannen in een karakteristieke houten hottub in de tuin, met zicht op het dal. Op zo'n vier kilometer afstand ligt het centrum van het dorp en vind je gezellige restaurants.

Chalet Hohe Salve bekijken

Bekijk de grote en diverse keuze aan vakantiehuizen voor families in Tirol van Interhome >

#8. Chalet Berghof Webern

Authentiek en gezellig: dat is het vakantiehuis in St. Johann in Tirol, een heerlijk plek voor de vakantie met de hele familie. Er zijn vier slaapkamers en het huis heeft plaats voor een maximum van tien gasten. De accommodatie is sfeervol ingericht, volledig in Tiroolse stijl zoals je dat van een huis in Oostenrijk gewend bent. In de buurt van het vakantiehuis zijn er allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Wandelen en mountainbiken behoren uiteraard tot de mogelijkheden, maar je kunt ook vlakbij klimmen in een klimpark of naar een mountainkartbaan gaan.

Chalet Berghof Webern bekijken

#9. Chalet Karin in Axams

Ben je op zoek naar een knus en sfeervol vakantiehuis voor de familie, dan ben je in Chalet Karin in het plaatsje Axams aan het juiste adres. Een enorm gezellige Tiroolse inrichting geeft je het fijne vakantiegevoel waar je naar verlangt als je in Oostenrijk verblijft. Er kunnen zeven familieleden overnachten in drie verschillende slaapkamers, en ook is er een babybedje beschikbaar. En ga je op reis met de hond? Dan mag die ook gewoon in dit huis verblijven! Andere leuke bijkomstigheden van het vakantiehuis zijn de sauna, de barbecue en de buitendouche. Je kijkt vanaf het chalet op een prachtig landschap en ook de wandelmogelijkheden liggen vanaf de accommodatie in het bereik.

Chalet Karin bekijken
53344 - chalet in oostenrijk voor families
Genoeg fijne vakantiehuizen voor families in Tirol, die stuk voor stuk idyllisch gelegen zijn! (Foto hoort niet bij een van de genoemde vakantiehuizen)
Genoeg fijne vakantiehuizen voor families in Tirol, die stuk voor stuk idyllisch gelegen zijn! (Foto hoort niet bij een van de genoemde vakantiehuizen)

#10. Vakantiehuis Siglinde in Söll

De laatste, maar absoluut niet de minste van dit lijstje fijne vakantiehuizen voor families in Tirol, is het vakantiehuis Siglinde in Söll. Dit huis is ingericht op een vakantie met kinderen. Het beschikt over kinderslaapkamers en zelfs een recreatieruimte voor de kids om te spelen. Met maar liefst zes slaapkamers kunnen er in totaal 11 gasten verblijven, ideaal als je met meerdere gezinnen op vakantie gaat. Het is een luxe ingericht huis maar dat doet niet onder aan de knusse sfeer die er hangt. Tevens is er een fijn terras en kun je ook tot rust komen in de bijbehorende sauna.

Vakantiehuis Siglinde bekijken
Zomer Marlous

Over Marlous

Hoewel Marlous al flink bereisd is, blijven vooral de bergen haar betoveren. Continu verschillende uitzichten, het natuurgeweld, de kristalheldere meren en watervallen, ze krijgt er geen genoeg van. Met name de Noorse fjorden hebben haar gegrepen, maar eigenlijk vindt ze alle bergbestemmingen prachtig en gaat ze er graag heen om te wandelen.