Actieve vakantie in de bergen

actieve vakantie ben je in de bergen

Voor een sportieve of actieve vakantie ben je in de bergen op het juiste adres. De mooie omgeving en frisse lucht geven het sporten vaak een extra dimensie. Je raakt je energie niet alleen kwijt; je krijgt er ook nieuwe voor terug als je gaat voor een actieve vakantie in de bergen!

Uiteraard vraagt een bergwandeling tijdens je actieve vakantie lichamelijk meer van je dan wandelen op een vlakke ondergrond. Ook bergopwaarts fietsen is even wennen. Maar meestal is de weg omhoog al de moeite waard en de voldoening bij het bereiken van de top is onbetaalbaar. Golfen of zeilen met een prachtig Alpenuitzicht is toch nét even leuker en een echte rotswand beklimmen nét iets spannender. Op indebergen.nl vind je een overzicht van alle activiteiten die je kan ondernemen tijdens een actieve vakantie in de bergen.

Overzicht actieve vakantie in de bergen

 • Adventure

  Adventure

  Op zoek naar avontuur en actie? Adventure sporten in de bergen zijn niet voor watjes. Ontdek de bergen op je eigen manier.

  Lees verder

 • Alpinisme

  Alpinisme

  Alpinisme staat voor het beklimmen van een berg, waarbij het bereiken van de top het doel is. Hier heb je lef voor nodig!

  Lees verder

 • Golfen

  Familie

  Je meest verre slag zul je maken op de golfbanen in de Alpen met een prachtige uitzicht. Door de ijlere lucht komt de bal verder!

  Lees verder

 • Mountainbiken

  Mountainbiken

  Mountainbiken is niet alleen voor waaghalzen met een ijzeren conditie. Van beginner tot expert; iedereen kan fietsen in de bergen!

  Lees verder

 • Nordic Walking

  Nordic walking

  Het ziet er volgens sommigen misschien vreemd uit, maar nordic walking is heel erg goed voor je lichaam en gezond.

  Lees verder

 • Wandelen

  Alpinisme

  Houd je van wandelen? Dan kan je je hart ophalen in de bergen. Actief bezig zijn, frisse berglucht en genieten van mooie uitzichten.

  Lees verder

 • Watersport

  Alpinisme

  Wellicht denk je bij bergen niet direct aan watersport, maar er zijn hele goede mogelijkheden. Watersporten in de bergen is een unieke ervaring.

  Lees verder

Zomervakantie tips