Skip to navigation Skip to main content

Winactie: Zwitserland geeft Swiss Autumn regenponcho's weg

Swiss Rainkiss Poncho2 Sjoerd Bracke R5SG4999
© Sjoerd Bracké

In samenwerking met Zwitserland Toerisme mogen we 3 unieke “Swiss Autumn” design regenponcho’s weggeven! Ben je (berg)wandelaar, natuurliefhebber, citytripper, designliefhebber of Zwitserland fan? Dan is dit je kans om je garderobe met een uniek en praktisch designkledingstuk aan te vullen!

Droog onder alle omstandigheden

Als je in de herfst op pad gaat, kun je maar beter op alle weersomstandigheden voorbereid zijn. Of je nu de stad of de bergen intrekt, met de “Swiss Autumn” regenponcho blijf je in ieder geval bij alle herfstomstandigheden droog.

Swiss Rainkiss Poncho bij waterval
© Sjoerd Bracké
In de "Swiss Autumn" regenponcho van Rainkiss blijf je zelfs onder een waterval kurkdroog!

Swiss Autumn: de unieke regenponcho voor Zwitserland liefhebbers

Deze prachtige vormgegeven regenponcho is gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen, door het Nederlandse bedrijf Rainkiss. Alle rainwear van Rainkiss is gemaakt van 100% Oeko-tex gecertificeerd gerecycled polyester gemaakt van PET flessen, waarbij duurzame materialen en verantwoorde productiemethoden worden gecombineerd met aantrekkelijke designs. En dat is zeker voor het “Swiss Autumn” design het geval! Het grafische design van deze regenponcho is in de warme herfstkleuren oranje en donkerrood, gecombineerd met een gestileerde weergave van de drie- en vierduizenders die zo kenmerkend zijn voor het Zwitserse landschap. Het wijde model geeft je alle bewegingsvrijheid en zelfs ruimte om je rugzak eronder te dragen. Of dat nu in de bergen is, of gewoon in Nederland.

Swiss Autumn regenponcho winnen? Dit moet je doen!

Kans maken op één van de drie beschikbare unieke “Swiss Autumn” regenponcho’s is eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is het juiste antwoord geven op de vraag: ‘Van welk materiaal wordt de “Swiss Autumn” regenponcho gemaakt?’ en akkoord te gaan met de voorwaarden. Als je het juiste antwoord geeft maak je automatisch kans op een van de drie poncho’s. Meedoen kan tot en met 30 september 2023. Op 1 oktober 2023 worden de winnaars bekend gemaakt. Zij krijgen de gewonnen “Swiss Autumn” poncho thuisgestuurd. Deelname is niet gekoppeld aan enige aankoop of aanschaf.


Update 1 oktober: prijswinnaars bekend

De trekking is geweest en de prijswinnaars van de Swiss Autumn regenponcho’s zijn bekend. Hieronder worden de prijswinnaars benoemd. Winnaars van harte gefeliciteerd en iedereen bedankt voor het meedoen! Er is inmiddels contact opgenomen met de prijswinnaars. 

  • Elske Nitrauw
  • Ben Tenbergen
  • Kim Voncken

Niet gewonnen? Toch korting op je reizen naar Zwitserland

Behoor je niet tot de gelukkige winnaars maar wil je deze geweldige designponcho toch graag hebben? Je kunt de ‘”Swiss Autumn” regenponcho bij Rainkiss kopen. Je aankoop kan je tevens 20% korting geven op je volgende reis naar Zwitserland. Met een speciale code kun je met korting online hotels, treinkaartjes en andere activiteiten boeken. De code is geldig tot 30 november 2023. Check natuurlijk wel even de voorwaarden. 

Prijzen beschikbaar gesteld door Zwitserland Toerisme.

Zomer Esther

Over Esther

Bergwandelen is bij Esther met de paplepel ingegoten, maar de liefde is pas echt ontstaan tijdens een beklimming van de Zugspitze. Elke zomer keert ze daarom terug naar de bergen zodat ze weer omgeven kan worden door wat ze een 'paradijselijk' decor noemt.