Onderzoek: Herfstvakantie in de bergen

4 augustus 2021

door Miranda in Algemeen

Hoewel het nu natuurlijk nog volop zomer is, kijken wie stiekem al een beetje uit naar de herfst in de bergen. De prachtige herfstkleuren, heldere luchten en de rust in de Alpen is dan prachtig. We zijn heel benieuwd hoe jullie denken over een vakantie in de herfst in de bergen. Zijn jullie weleens in dit jaargetijde in de Alpen geweest en wat doe je daar dan zoal? Of waarom zou jij juist nooit kiezen voor een herfstvakantie in een van de Alpenlanden? Het invullen van de enquête duurt maximaal vijf minuten en we hopen dat je jouw mening weer wilt delen met ons. Alvast hartelijk dank!

Doe mee en vul de enquête in

Indebergen onderzoekt wat er leeft onder onze volgers en bezoekers

Wij vinden het belangrijk om continu te onderzoeken wat er leeft onder onze bezoekers en volgers. Op die manier weten we welke onderwerpen jullie interessant vinden en kunnen we onze content hierop aansluiten. Zo kunnen we leuke tips geven voor bestemmingen en activiteiten tijdens de herfstperiode. Daarnaast hebben we veel contact met organisaties, personen en bestemmingen in de Alpenlanden en zij vinden het weer interessant wat de Nederlandse bergliefhebbers boeit. Moeten de bergliften en berghutten bijvoorbeeld langer open blijven in de herfst, omdat er eigenlijk veel vraag naar is? 

Ben jij wel eens in de herfst in de bergen geweest of zou je overwegen te gaan?

Persoonlijk ben ik dol op de herfst in de bergen (of eigenlijk elk seizoen ??). De lucht is vaak een stuk helderder dan tijdens de (warme) zomer en de kleuren in de Alpen zijn prachtig! Wandelen in de herfst is bovendien extra fijn, omdat het nóg rustiger is in de bergen. Je kunt zomaar uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Wij zijn heel benieuwd of jij ook wel eens in de herfst in de Alpen bent geweest en of je van plan bent dat dit jaar ook te doen. En heb je al geboekt of wil je dit nog gaan doen? We zijn heel benieuwd. Het invullen van de enquête duurt maximaal vijf minuten. Alvast bedankt voor je medewerking!

Doe mee en vul de enquête in

Herfstvakantie in de bergen

Zomervakantie tips