Skip to navigation Skip to main content

Win een zomervakantie in het 4* resort VAYA Fieberbrunn

53423 - Win een zomervakantie in het 4* resort VAYA Fieberbrunn

Reizen naar Oostenrijk is eindelijk weer officieel toegestaan. Om dit te vieren hebben we samen met Sunweb een hele leuke winactie opgezet. Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag, kun je een zomervakantie voor twee personen winnen in het prachtige 4* resort VAYA Fieberbrunn. Vier dagen lang verblijf je in een premium appartement met privésauna. Ben jij wel toe aan een fijne minivakantie in de bergen? Doe dan snel mee met de winactie! Meedoen kan tot en met 22 juli 2021. Daarna wordt de winnaar bekendgemaakt.

Zomervakantie in Fieberbrunn

Fieberbrunn ligt in het Pillerseetal, midden tussen de glooiende grasbergen van de Kitzbüheler Alpen en de Loferer- en Leoganger Steinbergketens. Het landschap is sprookjesachtig mooi en biedt ontzettend veel mogelijkheden voor een fijne zomervakantie. In de bergen, maar ook in het dal, kun je heerlijk wandelen. Een absolute aanrader is de route naar het Wildseeloderhaus op 1854 meter hoogte. Volg hiervoor pad nummer twee vanaf het bergstation van de Lärchfilzkogel en je bent ongeveer anderhalf uur onderweg. Eventueel kun je hierna nog verder naar de 2117 meter hoge top van de berg of kiezen voor het vier uur durende bloemenpad Reckmoos-Streuböden. Liever op de fiets de omgeving in? Ook daar zijn met ruim 400 km aan paden voldoende mogelijkheden voor. Hetzelfde geldt voor het maken van mooie klimroutes. De omgeving leent zich verder uitstekend voor een vakantie met kinderen. Tips voor gezinnen zijn de Timoks Alm en het Triassic Park.

4* resort VAYA Fieberbrunn

Nieuw in Fieberbrunn is het luxueuze 4* resort VAYA Fieberbrunn. Een prachtig complex, gelegen in een indrukwekkend berglandschap en met een panoramisch uitzicht op de omgeving. Overnachten kan in verschillende kamers, suites, appartementen en chalets. Stuk voor stuk sfeervol ingericht, waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen als hout en steen. Dit geldt overigens ook voor de buitenkant van het resort. Alles ligt hier binnen handbereik. Het centrum van Fieberbrunn is na een korte wandeling te bereiken, de bergliften zijn dichtbij en hetzelfde geldt voor de vele activiteiten die je hier in de regio kunt ondernemen. Tijdens je verblijf profiteer je van allerlei luxe faciliteiten. Ontspan in de ruim 800 m² grote wellness met diverse sauna's, neem een duik in het binnen- of buitenzwembad, geniet van een drankje in de bar of laat je verwennen in het restaurant. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf in de bergen, vind je hier!

53423 -

Doe mee met de prijsvraag en win

Lijkt het je wel wat, een zomervakantie in dit sfeervolle Oostenrijkse dorpje en overnachten in het 4* resort VAYA Fieberbrunn? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet geniet jij hier in augustus wel van een fijn verblijf. Het enige wat je hoeft te doen is op de prijsvraagpagina antwoord geven op de vraag 'In welke deelstaat ligt Fieberbrunn?'. Iedereen die het goede antwoord geeft, maakt kans op het volgende:

  • Verblijf van vier dagen in VAYA Fieberbrunn
  • Voor twee personen
  • Op basis van logies en eigen vervoer
  • Overnachten in een premium appartement met privé sauna
  • Geldig voor vertrek in 2021

Doe mee met de prijsvraag

Zomervakantie boeken bij Sunweb

Er kan maar één winnaar zijn. Wil jij hoe dan ook overnachten in VAYA Fieberbrunn of ben je benieuwd welke accommodaties er nog meer te boeken zijn bij Sunweb? Via onderstaande link kun je bekijken wat er nog meer mogelijk is. Wist je trouwens dat Fieberbrunn ook een hele leuke wintersportbestemming is? Bekijk hier de mogelijkheden voor een skivakantie in Fieberbrunn tijdens skiseizoen 2021/2022 >

Bekijk het complete aanbod van Sunweb

Zomer Florien

Over Florien

De bergen hebben iets magisch en dat is een gevoel dat iedere keer weer naar boven komt als Florien er is. Jaloersmakende momenten vergeleken met hier, want waarom hebben wij geen bergen? Ze is voornamelijk 's winters in de Alpen te vinden, maar ook in de zomermaanden wil Florien nog meer magische plekken ontdekken in de bergen.