Win een zomervakantie in Fieberbrunn

Eindelijk mogen we weer op vakantie naar Oostenrijk. Na maanden van lockdowns en strenge maatregelen is reizen naar dit prachtige Alpenland weer officieel toegestaan. Om dit te vieren hebben we in samenwerking met Sunweb een leuke winactie opgezet. Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag, maak je kans op een vierdaagse vakantie in VAYA Fieberbrunn. De reis is voor twee personen en vindt plaats in augustus 2021. Meedoen kan tot en met 22 juli, op 23 juli wordt de winnaar bekendgemaakt.

Ben jij wel toe aan een minivakantie in de Alpen of maak je er na het winnen van de prijs meteen een mooie Oostenrijkse reis van? Doe snel mee met de winactie en wie weet verblijf jij in augustus wel in het prachtige VAYA Fieberbrunn!

Een zomervakantie in VAYA Fieberbrunn

Fieberbrunn ligt op 790 meter hoogte in het Pillerseetal, midden tussen de glooiende grasbergen van de Kitzbüheler Alpen en de Loferer- en Leoganger Steinbergketens. Het is het grootste dorp van het dal en bergliefhebbers van alle leeftijden vinden er het hele jaar door perfecte ingrediënten voor een fijne vakantie in de bergen. Sinds kort vind je hier het luxe 4* resort VAYA Fieberbrunn. Een stijlvol, modern en gezellig complex, gelegen in een indrukwekkend berglandschap. Alles is binnen handbereik: de bergliften, het centrum van het dorp en de vele activiteiten die je in dit fijne Oostenrijkse dorp kunt ondernemen. VAYA Fieberbrunn biedt verschillende kamers, appartementen en chalets, een ruim 800 m² grote wellnessruimte met sauna’s, een binnen- en een buitenzwembad, een bar en een restaurant. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf in de bergen!

VAYA Fieberbrunn

Win een zomervakantie

Ben je enthousiast geworden over VAYA Fieberbrunn en zie jij jezelf hier al overnachten? Doe dan snel mee met de winactie en geef onderaan deze pagina antwoord op de vraag 'In welke deelstaat ligt Fieberbrunn?'. Alle deelnemers die het juiste antwoord hebben gegeven, maken automatisch kans op de vierdaagse vakantie in VAYA Fieberbrunn. Wat je van de prijs kunt verwachten?

  • Vier dagen (3 nachten) VAYA Fieberbrunn
  • Een premium appartement voor twee personen met privé sauna
  • Op basis van logies
  • Op basis van eigen vervoer
  • Geldig voor vertrek in augustus 2021

VAYA Fieberbrunn

Winnaar prijsvraag VAYA Fieberbrunn

De prijsvraag is afgelopen en de winnaar is bekend: van harte gefeliciteerd Xander Soudant! Jij hebt een vierdaagse vakantie in VAYA Fieberbrunn. We hebben je een e-mail gestuurd.