Skip to navigation Skip to main content

Vanaf vandaag live: het weblog van Indebergen.nl! Een aantal weken geleden is de vernieuwde website van indebergen.nl online gegaan. Bij deze geheel nieuwe look hoort natuurlijk ook een weblog. Via het weblog houden we je op de hoogte van nieuws, bestemmingen, materiaal en nog veel meer. Wij wensen je alvast veel leesplezier!

Wij hebben enorm veel zin in de zomer in de bergen en geven we je alvast een voorproefje van de onderwerpen die we in de komende periode zullen gaan plaatsen: Actieve vakantie met kinderen, Bijzondere wandeltocht over enorme trappen langs het Gardameer, Mountainbiken in de Ardennen, Wandelen in de Brenta Dolomieten, Wat neem je mee als je een dagtocht gaat maken?, Mountainbiken in het Alpbachtal, en nog veel meer! Mocht je tips of ideeën hebben, of lijkt het je leuk zelf een weblogartikel te schrijven? Neem dan contact met ons op: m.muller@spalder.nl.

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.