Lees meer over deze redacteur / blogger

"Ik geniet van elke trip met volel teugen"

Opgegroeid in het zuiden van Nederland, heb ik altijd de behoefte gevoeld dichtbij heuvels en bergen te zijn. Inmiddels woon ik al lang niet meer in Limburg. De liefde bracht me naar Hillegom, dichtbij Amsterdam in het hart van de mooie Bollenstreek. Prima plek om te wonen, maar het komt natuurlijk niet in de buurt van mijn geliefde bergen.


Het beste van beide werelden

Om het beste van beide werelden te hebben reis ik zo vaak als ik kan naar de Oostenrijkse, Beierse of Italiaanse Alpen. Meestal met man en kinderen, maar ook in mijn eentje. Winter of zomer, het maakt mij niet uit. In elk seizoen is het er prachtig. Of het nu gaat om een actieve zomervakantie in Hinterglemm met het gezin, Ladies Only skitrips naar Serfaus of Sankt Anton, een verblijf in het prachtige Zuid-Tirol, of een bezoek aan het alom bekende Closing Weekend in Ischgl aan het eind van het seizoen. Ik geniet van elke trip met volle teugen.

De laatste 5 weblog berichten van Leonie

18 augustus 2017 door Leonie in Reisverslagen' | 0 reactie(s)

Yoga op de berg in Ischgl

Na een actieve eerste dag op vrijdag, perfect in balans met een gezellige hike in See en een stevige pilates les op het Women’s Summer Festival terrein, kan het natuurlijk altijd nog actiever. We gaan vandaag al vroeg van start, want ons programma...Lees verder

10 augustus 2017 door Leonie in Reisverslagen' | 0 reactie(s)

Wandelen in Ischgl

Na een stevig ontbijt met de broodnodige dosis koolhydraten – we zijn per slot van rekening in de bergen en gaan wel wat calorietjes verbranden – starten we onze dag met een bezoek aan het Women’s Summer Festival terrein. Een actieve hike staat op...Lees verder

3 augustus 2017 door Leonie in Reisverslagen' | 0 reactie(s)

Women’s Summer Festival

Ladies only! Dat is het motto van het eerste ‘Women’s Summer Festival’ in Ischgl. Een heel weekend lang draait het in deze mooie Tiroler bergen om bewegen, plezier, actief zijn, wellness en fashion. Actieve dames – leeftijd speelt geen rol, maar e...Lees verder

27 januari 2017 door Leonie in Reisverslagen' | 0 reactie(s)

Met de sportieve wandeling van gisteren nog in de benen, beginnen we dag drie van mijn reis in Val Gardena met een fietstocht. In eerste instantie vraag ik mij af of dit wel zo’n goed idee is. Het regent pijpenstelen als ik uit het raam van mijn h...Lees verder

13 januari 2017 door Leonie in Reisverslagen' | 0 reactie(s)

Val Gardena

Ik heb er al een tijdje naar uitgekeken en nu is het zover. Ik ben zo nieuwsgierig naar wat deze dag gaat brengen! Na een stevig ontbijt starten we met onze sportieve wandeltocht in beschermd Natuurpark Puez-Odle in de Val Gardena Dolomieten. Lees verder

Zomervakantie tips