Skip to navigation Skip to main content

Vakantie op een boerderij in Tirol winnen?

54412 - Win een vakantie op een boerderij in Tirol!
© UaB Tirol

Ontwaken door het geluid van een kraaiende haan, klingelende koebellen of simpelweg compleet uitgerust vanwege de absolute sereniteit... Dat is een vakantie op een boerderij in Tirol. Hoe heerlijk dat klinkt, is het ook. En nog veel leuker: je kunt een vakantie op een boerderij in Tirol winnen! Lijkt het jou wel wat om aankomende zomer wakker te worden midden in een idyllisch groen berglandschap? Je dag te starten met verse producten direct afkomstig van de boerderij? En je zomervakantie in puur natuur te beleven? Lees dan snel verder en doe mee met de winactie!

Vakantie op een boerderij in Tirol

Stel je dit eens voor: je doet 's ochtends je ogen open en je begeeft je midden in een waanzinnig berglandschap. Je start de dag met een glas verse melk, vers brood en andere producten direct afkomstig van de boerderij en je kunt direct een bezoek aan de dieren brengen. Vervolgens kun je meteen een prachtige wandeling maken of fietstocht starten, want je bent al te midden van de bergen. Dat is een vakantie op een boerderij in Tirol! Een knussere en authentiekere slaapplek dan dit, vind je misschien wel niet voor een zomervakantie in Oostenrijk. Ben je met kinderen, dan zullen die ongetwijfeld geen genoeg krijgen van de grootste speeltuin die je je maar kunt voorstellen: de natuur. Helpen bij de bakkerij, een kijkje nemen bij de Schnaps distilleerderij, kruiden halen uit eigen tuin... Je kunt het niet bedenken of het kan. Alles is puur en vers als je vakantie viert op een boerderij in Tirol!

Word jij hier ook zo enthousiast van? Dan wil je absoluut meedoen met de prijsvraag om kans te maken om een vakantie op een boerderij in Tirol te winnen!

Authentiek Tirol, waar landbouw nog altijd op één staat

Het Oostenrijkse Tirol bestaat nog altijd voor een groot deel uit landbouw. In totaal zijn er ruim 2600 boerderijen in de deelstaat. Op een groot aantal daarvan kun je overnachten en een unieke vakantie in de natuur beleven. Vaak worden er per boerderij twee of drie appartementen verhuurd of zijn er slechts enkele kamers, dus je verblijft vaak exclusief. De gastvrijheid hier is groter dan waar dan ook en uiteraard bestaat alles wat je aan eten en drinken krijgt uit niets anders dan uiterst verse producten. Heerlijk! Bovendien zijn er allerlei soorten accommodaties, zoals kinderboerderijen, paardenboerderijen waar je lessen kunt krijgen, biologische hofsteden, maar ook wijngaarden. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal kleurrijk, knus en authentiek en staan garant voor een bijzondere vakantie!

54412 - vakantie op een boerderij in tirol
© UaB Tirol

Doe mee met de prijsvraag en win

Lijkt het jou ook heerlijk om een paar dagen in puur natuur te beleven? Je kunt nu kans maken op zo'n fijne vakantie op een boerderij in Tirol. Hoe? Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag, maak je automatisch kans op een paar nachten verblijf op een van de boerderijen in het Oostenrijkse Tirol. Via de prijsvraagpagina kun je antwoord geven op de vraag: 'Wat voor type accommodaties kun je boeken voor een vakantie op een boerderij in Tirol?' Je kunt meedoen tot en met 15 mei, op 16 mei maken we de winnaar bekend. Iedereen die het goede antwoord geeft, maakt kans op het volgende:

  • Verblijf van drie nachten in een vakantiewoning op een boerderij in Tirol
  • Voor twee volwassenen en maximaal drie kinderen
  • Op basis van logies en eigen vervoer
  • Geldig tot eind 2023
  • Vakantiedatum vrij te kiezen

 

Doe mee met de prijsvraag

Boek een vakantie op een boerderij

Van alle deelnames die het juiste antwoord geven, wordt er uiteindelijk middels loting één winnaar getrokken. Wil jij hoe dan ook genieten van zo'n bijzondere zomervakantie op een boerderij in Tirol? Het aanbod aan logeerplekken is groot en allemaal even idyllisch. Van prachtige vakantiehuizen tot kleine knusse hofsteden, er is een enorme keuze aan boerderijen waar je vakantie kunt vieren. Bekijk via de button alle plekken waar je kunt overnachten in Tirol en beleef een onvergetelijke vakantie in de bergen!

 

Bekijk het complete aanbod van vakantieboerderijen in Tirol

Dit weblog is geschreven in samenwerking met Urlaub am Bauernhof en Tirol Werbung.

Förderleiste Farbe 02 2020 Neu
Zomer Marlous

Over Marlous

Hoewel Marlous al flink bereisd is, blijven vooral de bergen haar betoveren. Continu verschillende uitzichten, het natuurgeweld, de kristalheldere meren en watervallen, ze krijgt er geen genoeg van. Met name de Noorse fjorden hebben haar gegrepen, maar eigenlijk vindt ze alle bergbestemmingen prachtig en gaat ze er graag heen om te wandelen.