Skip to navigation Skip to main content
Boerderij Tirol
© UaB Tirol

Win een vakantie op een boerderij in Tirol

Wie toe is aan een unieke vakantie in de bergen, moet zich eens verdiepen in een vakantie op een boerderij in Tirol. Wakker worden midden in het schitterende berglandschap, talloze activiteiten beleven op de boerderij én in de natuur, genieten van verse biologische producten... Een vakantie op een boerderij in Tirol is simpelweg uniek en daarom hebben we een leuke winactie opgezet!

Wil jij kans maken op een vakantie op een boerderij in Tirol? Doe dan mee met onze prijsvraag en wie weet win jij wel een paar dagen verblijf op een prachtige boerderij in het Oostenrijkse Tirol voor jou en je gezin!

Vakantie op een boerderij in Tirol

Kakelende kippen die verse eitjes leggen, koeien melken en voeren, paarden verzorgen en ritjes maken, kruiden plukken uit eigen tuin... Allemaal dingen die je elke dag kunt doen als je verblijft op een boerderij. Nergens anders komen een biologische manier van leven, puur natuur, rust, idylle en een heerlijke vakantie zo goed samen. Vier je vakantie op een boerderij in Tirol, dan word je elke dag wakker midden in een schitterend berglandschap en is een wandel- of fietstocht zo gemaakt. Van de ruim 2600 boerderijen in de Oostenrijkse deelstaat, zijn er zo'n 340 beschikbaar om in te overnachten. Vaak worden er twee of drie appartementen of kamers verhuurd en geniet je exclusief van de Tiroolse gastvrijheid. Een bijzondere en vooral authentieke manier van een vakantie in de bergen!

Boerderij Vakantie
© UaB Tirol

Win een vakantie op een boerderij in Tirol

Ben je enthousiast geworden van het idee om vakantie te vieren op een boerderij en lijkt het je heerlijk om met je gezin een paar dagen te overnachten in de Tiroolse bergwereld? Doe dan snel mee met de winactie en geef onderaan deze pagina antwoord op de vraag 'Wat voor type accommodaties kun je boeken voor een vakantie op een boerderij in Tirol?'. Alle deelnemers die het juiste antwoord hebben gegeven, maken automatisch kans op een verblijf van drie nachten op een boerderij in Tirol. Je kunt meedoen tot 16 mei, dan maken we de winnaar bekend. Wat je van de prijs kunt verwachten?

  • Verblijf van drie nachten in een vakantiewoning op een boerderij in Tirol
  • Voor twee volwassenen en maximaal drie kinderen
  • Op basis van logies en eigen vervoer
  • Geldig tot eind 2023
  • Vakantiedatum vrij te kiezen
Koeien Boerderij
© UaB Tirol

De winnaar is bekend

De winnaar van de vakantie op een boerderij in Tirol is bekend. We hebben de winnaar bekendgemaakt in dit artikel

54412 -