Skip to navigation Skip to main content

De winnaar van de vakantie op de boerderij in Tirol is bekend!

54517 - De winnaar van de vakantie op de boerderij in Tirol is bekend!
© UaB Tirol

Het is je vast niet ontgaan: niet alleen zijn we laatst een paar dagen op de boerderij in Tirol geweest, ook was er een hele leuke winactie gaande. Bij het geven van het juiste antwoord op de vraag: 'Wat voor type accommodaties kun je boeken voor een vakantie op een boerderij in Tirol?', maakte je automatisch kans op een vakantie op een boerderij in Tirol. Vandaag is het zover, de winnaar is bekend! Ben jij de geluksvogel die binnenkort een paar heerlijke dagen beleeft op een Tiroolse boerderij?

Vakantie op de boerderij in Tirol

Landbouw is nog altijd ontzettend belangrijk in Oostenrijk en er zijn dan ook zeker 2600 boerderijen in alleen Tirol te vinden. Zo'n 340 daarvan bieden ook vakantiewoningen, kamers en appartementen voor gastenverblijf om vakantie te kunnen vieren op de boerderij. En dat is niet alleen heel leuk, maar ook heel speciaal. Je gaat op in het Tiroolse boerenleven, de gastvrijheid is van ongekende kwaliteit, je start de dag altijd met een ontbijt vol verse en huisgemaakte producten, je helpt bij het voeren van de dieren... En dan nog maar te zwijgen over het landschap waarin je je begeeft tijdens je vakantie en de vele waanzinnige uitzichten waarvan je de hele dag door geniet.

54517 - vakantie op de boerderij in tirol

En de winnaar is...

Samen met Urlaub am Bauernhof geven we een hele leuke prijs weg: een paar dagen vakantie op de boerderij in Tirol! Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag 'Wat voor type accommodaties kun je boeken voor een vakantie op een boerderij in Tirol?', maakte je kans op de prijs. Het goede antwoord was 'Boerderijen, berghutten/chalets en wijngaarden'. Van alle deelnemers die het juiste antwoord geven, hebben we één winnaar getrokken. Gefeliciteerd Martijn Tabak, jij bent de gelukkige die binnenkort geniet van een welverdiende vakantie op de boerderij in Tirol! We hebben je een mailtje gestuurd met meer informatie.

Niet gewonnen?

Heb je helaas niet de prijs gewonnen, dan kun je natuurlijk altijd nog op eigen gelegenheid genieten van een boerderijvakantie. Via Urlaub am Bauernhof kun je alle beschikbare accommodaties bekijken en je laten inspireren voor een vakantie op een boerderij in Tirol. Ga naar een speciale kinderboederij, overnacht op een wijngaard of verblijf bij een manege. Er is genoeg keuze!

Lees meer over een vakantie op een boerderij
Zomer Marlous

Over Marlous

Hoewel Marlous al flink bereisd is, blijven vooral de bergen haar betoveren. Continu verschillende uitzichten, het natuurgeweld, de kristalheldere meren en watervallen, ze krijgt er geen genoeg van. Met name de Noorse fjorden hebben haar gegrepen, maar eigenlijk vindt ze alle bergbestemmingen prachtig en gaat ze er graag heen om te wandelen.