Skip to navigation Skip to main content

Onderzoek: oriënteren en boeken bergvakantie 2021

52955 - Onderzoek: oriënteren en boeken bergvakantie 2021

We leven in een bijzondere tijd waarin reizen ineens niet meer vanzelfsprekend is. Op dit moment is het reisadvies voor heel Europa oranje en de overheid heeft gevraagd tot medio januari niet naar het buitenland te reizen. Maar hoe zal dit zijn in het voorjaar, de zomer en de herfst van 2021? Durf jij al vooruit te kijken en aan je bergvakantie van 2021 te denken? Ben je je al aan het oriënteren, wat vind je belangrijk wanneer je een vakantie wilt boeken in deze coronatijd en heb je misschien al geboekt? Wij zijn heel benieuwd en willen je vragen of je 5 minuten de tijd hebt om onze enquête in te vullen. Alvast hartelijk dank voor je medewerking.

Doe mee en vul nu de enquête in >

Indebergen.nl onderzoekt wat er speelt

We vinden het fijn om te weten wat er speelt onder onze bezoekers en volgers. Op die manier kunnen we de informatie op onze website en de artikelen die we schrijven aanpassen op jullie wensen en behoeften. Met andere woorden: we maken graag content en weblogs waar jij wat aan hebt in deze tijd. In het voorjaar deden we ook een onderzoek naar de zomervakantie 2020, hier kun je de resultaten nog eens nalezen. Ook dit keer delen we de resultaten van het onderzoek natuurlijk weer met je wanneer het onderzoek is afgerond.

In welke fase zit jij? Oriënteren, boeken of ....

Normaal gesproken zijn december en januari maanden waarin veel mensen gaan nadenken over de komende zomervakantie. Waar gaan we heen en wat willen we gaan doen? Dit zien we ook altijd terug in het bezoek op onze website. Ook de afgelopen weken zien we dat de bestemmingspagina's actief bezocht worden. Wij zijn benieuwd of je echt al aan het plannen bent of dat je gewoon aan het dromen bent over je volgende vakantie in de bergen. En wanneer je wilt gaan boeken, zijn er dan extra dingen waar je dit jaar rekening mee houdt? Bijvoorbeeld kosteloos annuleren wanneer een reis niet door kan gaan of de flexibiliteit om je vakantie te verschuiven? Laat het ons weten middels de korte vragenlijst. Alvast bedankt!

52955 - nadenken over bergvakantie
Ben jij al weer plannen aan het maken?
Ben jij al weer plannen aan het maken?

Doe mee en vul nu de enquête in >

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.