Skip to navigation Skip to main content

Mountainbike marathon voor elk niveau: Montafon M3

Een mountainbike marathon is een erg leuke ervaring. Niet iedereen kan direct een zware tocht uitfietsen en daar hebben ze in Voraberg een oplossing voor; de M3 Montafon Mountainbike Marathon.

Start op 31 juli in Schruns

Op 31 juli 2010 vindt de tweede M³ Montafon Mountainbike Marathon plaats. De start en finish is in het plaatsje Schruns. Er wordt gereden op 3 uiteenlopende uitdagende trajecten. Je kan kiezen voor "extreem", "veeleisend" of "sportief". In het kader van deze wedstrijd moeten veeleisende route-profielen, krachtverslindende klimmen en waaghalzige afdalingen worden bedwongen. Bikers die belangstelling hebben kunnen zich nu al aanmelden voor deze sportieve uitdaging in het opwindende berglandschap van het Montafon.

De 3 trajecten

Er staan drie trajecten ter keuze: van de «M3 extreem» met 145 kilometer en spectaculaire 4.400 hoogtemeters, de «M2 veeleisend» met 65 kilometer en 2.400 hoogtemeters of de «M1 sportief» met 1.400 hoogtemeters verdeeld over 28 kilometer. Zo kan je kiezen voor de tocht die bij jouw niveau past.

Pasta party

Om ervoor te zorgen dat je voldoende energie hebt voor de marathon wordt er op de avond voor de start een pasta-party georganiseerd. Deze party is gratis voor deelnemers aan de marathon! Indien je de finish haalt, krijg je tevens een leuk "finishers-T-shirt" kado.

Vroeg aanmelden

Vroeg aanmelden is het advies! Iedereen die zich tot 15 mei 2010 aanmeldt en het startgeld voor die datum heeft betaald hoeft slechts 35,- euro voor de deelname te betalen. Voor later binnenkomende aanmeldingen bedraagt het startgeld 40,- euro.

Lees meer over de M3 Montafon Mountainbike Marathon >>

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.