Skip to navigation Skip to main content
Familie Sölden
Oostenrijk

Familievakantie in Sölden

Met kinderen op vakantie in Sölden

Sölden is een fijne plek voor een familievakantie in de bergen. De omgeving biedt leuke activiteiten in de natuur voor jong en oud. Je vindt er diverse speeltuinen, avonturenparken, waterparken en attractieparken. Ook voor een wandel- of fietsvakantie met kinderen is Sölden heel geschikt. Door het grote aanbod aan routes op verschillende niveaus kun je met de hele familie genieten van leuke korte of lange tochten. Laat je vakantie in het teken staan van leuke buitenactiviteiten. Kom 's avonds tot rust in je accommodatie en laad jezelf weer helemaal op voor nieuwe avonturen.

Leuke activiteiten met kinderen in Sölden

Het landschap van Sölden bestaat uit ruige rivieren, rustige bergmeren, ongerepte landschappen, glooiende heuvels en hoge bergtoppen. Het is dus een gevarieerd buitenparadijs voor jong en oud. Sölden organiseert speciale wandel- en fietstochten en programma’s voor de jonge bergliefhebbers. Kinderen vervelen zich geen moment hier in het Ötztal. Laat je hart sneller kloppen tijdens raften, paragliden, canyoning of beleef spannende klimavonturen.

Wandelen met kinderen in Sölden(Foto: © Rudi Wyhlidal, Ötztal Tourismus)

Wateractiviteiten voor jong en oud in Sölden

In Sölden kun je rekenen op veel waterpret en ontspanning. Ruil je wandelschoenen om voor slippers en kom helemaal tot rust. Er zijn verschillende wellness-, spa en zwemfaciliteiten. In Sölden kun je terecht bij de Freizeit Arena of Aqua Dome. Hier beleef je waterpret, wellness en culinair genot. Kinderen vermaken zich bij Area 47, een groot outdoor waterparadijs aan het begin van het Ötztal. Het waterpark bestaat uit glijbanen, springplanken en nog veel meer. Ook vind je hier onder andere klimmogelijkheden, een zipline en mountainbike opties.

Sölden voor de kinderen
Kinderopvang
Aantal uren kinderopvang
Prijs zonder lunch
Zwemmeer
Zomerrodelbaan
Midgetgolfbaan
Avonturenpark
Kinderopvang vanaf
Prijs met lunch
Openlucht zwembad
Gemiddelde temperatuur van het zwemmeer
Paardrijmogelijkheden
Skatepark