Skip to navigation Skip to main content

Auto Nederlandse vakantiegangers rolt van berg tijdens maken van foto's

Berghelling

Een foto maken van de prachtige bergomgeving? Dat kwam een Nederlands echtpaar dinsdag duur te staan in Wildschönau. Een 61-jarige Nederlander wilde daar samen met zijn vrouw wat foto's maken van het dal, toen hun auto ervandoor ging en van de berg afrolde. 

Boom hield auto tegen

De BMW van de vakantiegangers rolde in Niederau in het dorpsdeel Sonnberg de wegrand over en vervolgens zo'n 110 meter naar beneden over een grashellling. Daar klapte de auto op een boom en 5 meter later kwam het voertuig tot stilstand. De vrijwillige brandweer kon de auto met behulp van een tractor bergen.

Flinke schade

De schade aan de auto is aanzienlijk. Daarnaast werd de boom waardoor de auto tot stilstand kwam helemaal uit de grond gerukt. De hoogte van de totale schade kon gisteren nog niet genoemd worden door de politie. Gelukkig raakte niemand gewond. 

Zomer Mike

Over Mike

Welk seizoen het ook is, Mike is altijd graag in de bergen te vinden. Niet alleen in de zomer of winter, juist ook in de herfst of in het voorjaar zijn de bergen geweldig. Hij kan genieten van mooie wandeltochten om het water, suppen of kanoën op het water, of gewoon neerploffen en relaxen aan het water. Als Mike maar in de bergen is!