Zillertal Activcard: korting op je vakantie!

Zillertal Activcard: korting op je vakantie!

15 juni 2016

door Joris in Algemeen

Met de Zillertal Activcard profiteer je van korting op uitstapjes, vervoer en faciliteiten in het Zillertal. Van 26 mei tot 9 oktober 2016 kun je de vakantiekaart aanschaffen voor 6, 9 of 12 dagen. Met de Zillertal Activcard kun je onder meer dagelijks (eenmaal) gebruik maken van een berglift, gratis zwemmen in een van de zes buitenbaden en gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. De korting loopt op tot maximaal 63%!

Wat is er allemaal inbegrepen?

Dagelijks kun je met de Zillertal Activcard een berg- en dalrit maken met één van de elf bergliften (oa. Gerlossteinbahn, Spieljochbahn, Isskogelbahn, Hintertuxer Gletsjer). Ook kun je dagelijks gaan zwemmen in een van de zes zwembaden (oa. Erlebnisfreibad Zillertal/Fügen, Erlebnisfreibad Zell am Ziller, Erlebnisfreibad Mayrhofen, Freischwimmbad Finkenberg). Het openbaar vervoer staat gratis tot je beschikking en bij 65 partners (oa. Schlitterer zwemmeer, Zillertaler Trachtenwelt, klettercentrum Zillertal, Arena Skyliner, Spannagelhöhle) profiteer je van minimaal 10% korting.

Zillertaler Activcard
Met de Zillertaler Activcard maak je (dagelijks eenmaal) gratis gebruik van de liften

Wat zijn de kosten van de Zillertal Activcard?

De Zillertal Activcard is verkrijgbaar voor 6, 9 of 12 dagen. Volwassenen betalen voor de variant van 6 dagen € 61,50, de kaart voor kinderen kost € 30,50. Het kindertarief is geldig voor kinderen geboren tussen 2001 en 2009. Kinderen geboren vanaf 2010 maken gratis gebruik van de mogelijkheden die de kaart biedt. Er is ook een speciale gezinskaart verkrijgbaar. Bij aankoop van twee kaarten voor volwassenen (ouders) ontvangen kinderen die geboren zijn tot 2001 een gratis zomerkaart.

Waar is de Zillertal Activcard verkrijgbaar?

De ‘Zillertal Aktivcard’ is verkrijgbaar bij de geopende bergliften, het treinstation van Jenbach, Mayrhofen en Zell am Ziller, bij de toeristenbureaus van Tux-Lanersbach, Kaltenbach en Fügen en Zillertal Tourismus in Schlitters.

Klik hier voor meer informatie over de Zillertal Activcard >

Familiekaart Zillertal Activcard
Voor families is er een voordelige gezinskaart

Zomervakantie tips