Skip to navigation Skip to main content

Onderzoek (zomer)vakantie 2022: ben jij al aan het plannen?

54223 - Onderzoek (zomer)vakantie 2022: ben jij al aan het plannen?

Net als afgelopen jaar zijn we ook nu weer benieuwd naar jouw vakantieplannen voor deze zomer. Heb je al geboekt of wil je dit nog doen? En wat doe jij vooral wanneer je in de bergen bent? Ook zijn we benieuwd naar jouw ervaringen met en interesse in meerdaagse wandelingen en speciale gastenkaarten. Heb jij 5 minuten tijd om even de enquête in te vullen? Dank je wel!

Vul hier het onderzoek in

Indebergen.nl onderzoekt, zodat we weten wat jou interesseert

Bij het maken van nieuwe artikelen en het onderhouden van de informatie op onze website, is het handig om te weten wat er speelt bij onze bezoekers en volgers. Op die manier kunnen we de informatie op onze website en de artikelen die we schrijven aanpassen op jullie wensen en behoeften. We vinden het fijn om te weten wat er speelt onder onze bezoekers en volgers. Ook vragen onze contacten in de Alpen regelmatig aan ons 'Hoe de Nederlandse bergliefhebber' denkt over bepaalde onderwerpen. Vorig jaar deden we ook een onderzoek naar de zomervakantie 2021, hier kun je de resultaten nog eens nalezen. Ook dit keer delen we de resultaten van het onderzoek natuurlijk weer met je wanneer het onderzoek is afgerond.

54223 -

Heb jij al geboekt of ben je nog aan het oriënteren?

Ben jij al bezig met de komende bergvakantie in de lente, de zomer of de herfst of heb je misschien al geboekt? We horen het graag van je. Net als de activiteiten die je graag doet wanneer je in de Alpen bent en waar je het liefst overnacht. Zijn er bepaalde factoren die meespelen om wel of niet ergens te boeken? Kortom, door middel van het beantwoorden van een aantal simpele vragen, help je ons echt verder! Alvast bedankt voor je hulp!

Vul hier het onderzoek in
Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.