De winnaar van de zomervakantie in het 4* resort VAYA Fieberbrunn is bekend

VAYA Fieberbrunn

23 juli 2021

door Florien in Nieuws

Goed nieuws zo vlak voor het weekend: de winnaar van de 4-daagse zomervakantie in het 4* VAYA Fieberbrunn is bekend. Honderden bergliefhebbers hebben de afgelopen weken meegedaan met de prijsvraag die we in samenwerking met Sunweb hadden opgesteld en uit alle juiste antwoorden is na loting een winnaar naar voren gekomen. Benieuwd of jij de gelukkige bent?

Winnaar VAYA Fieberbrunn

Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag 'In welke deelstaat ligt Fieberbrunn?', kon je de afgelopen weken kans maken op een 4-daagse zomervakantie naar dit prachtige resort. Het goede antwoord is natuurlijk Tirol, iets dat velen van jullie juist wisten te beantwoorden. Van harte gefeliciteerd Xander Soudant! Jij bent de gelukkige winnaar van deze mooie prijs en gaat in augustus 2021 naar dit prachtige resort. We hebben je een e-mail gestuurd met meer informatie. Voor alle andere deelnemers: helaas kan er maar één de winnaar zijn. Houd onze website in de gaten, wie weet heb je de volgende keer meer geluk! 

VAYA Fieberbrunn


Overnachten in een VAYA resort in Oostenrijk

Niet gewonnen, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden van overnachten in een van de VAYA resorts deze zomer? Er is keuze genoeg. Inmiddels vind je verspreid door Oostenrijk maar liefst 14 accommodaties van deze keten. Niet alleen in Fieberbrunn, maar ook in Serfaus, St. Anton am Arlberg, Zell am See, Gerlos, Galtür en nog een aantal bekende bergdorpen. 

Bekijk hier alle VAYA resorts in Oostenrijk

Boek bij Sunweb

De meeste VAYA resorts zijn te boeken bij onze partner Sunweb. Wil jij overnachten in VAYA Fieberbrunn of ben je benieuwd welke accommodaties er nog meer te boeken zijn? Via onderstaande link kun je bekijken wat er nog meer mogelijk is. Wist je trouwens dat Fieberbrunn ook een hele leuke wintersportbestemming is? Bekijk hier de mogelijkheden voor een skivakantie in Fieberbrunn tijdens skiseizoen 2021/2022 >

Bekijk het complete aanbod van Sunweb

Zomervakantie tips