Winnen: een vakantie voor twee personen bij Velontour

 © Velontour 
fietsen Velontour

10 juli 2020

door Jahna in Fietsen/MTB

Het zomerseizoen in de Alpen is inmiddels in volle gang en dat betekent dat er weer volop gefietst kan worden! Voor de fietsliefhebbers hebben we goed nieuws, je kunt namelijk een fietsvakantie voor twee personen winnen bij Velontour. Hiervoor hoef je alleen de prijsvraag juist te beantwoorden en wie weet overnacht jij deze (of volgende) zomer wel in Hotel Schwarzbrunn****sup! Het hotel ligt in het Inntal, in het hart van Tirol en de fietsmogelijkheden zijn hier eindeloos. Bergpassen, familieroutes en lange tochten, je vindt het hier allemaal. 

Fietsvakantie met Velontour naar Tirol

Fietsen in de Alpen staat bij veel mensen hoog op het lijstje van activiteiten tijdens hun zomervakantie. De uitdagende routes, indrukwekkende bergwereld en de mooiste uitzichten maken van elke fietstocht een klein feestje. En ondanks de vele drieduizenders en bergachtige omgeving, zijn er ook meer dan genoeg gemoedelijke fietstochten mogelijk. Velontour is daar maar al te goed van op de hoogte en is er speciaal voor die mensen, die graag fietsen ter ontspanning. Zij bieden fietsvakanties aan langs culinaire hoogstandjes en culturele highlights, waarbij je verblijft in een speciaal fietshotel. Zo hebben ze onder andere een hotel in Tirol, vanwaar je een prachtige tocht langs de Inn of rond de Achensee kunt maken. Ook een bezoekje aan het oudste almdorp van Europa, de Eng Alm, is een echte aanrader. 

fietsen tirol
Je kunt heerlijk fietsen in Tirol! (Foto: © Velontour)

Win drie nachten in Hotel Schwarzbrunn****sup

Een paar dagen fietsen en verblijven in een luxe hotel in hartje Tirol, dat staat de gelukkige winnaar te wachten. Je slaapt in Hotel Schwarzbrunn****sup, waar de fietsroutes direct voor de deur beginnen. Fietsen doe je hier in Silberregion Karwendel, tussen het Karwendelgebergte en de Tuxer Alpen, waar je toegang hebt tot een groot netwerk aan fietspaden. Na een dag op de fiets heb je hier ook de mogelijkheid om te ontspannen, het hotel beschikt over een spa- en wellnessbereik van maar liefst 3000 m2. Om de dag af te sluiten word je getrakteerd op een heerlijke maaltijd in het hotel. Zo kun je vol energie de volgende dag weer op de fiets stappen! Wat win je precies?

  • 3 nachten voor 2 personen in Hotel Schwarzbrunn****sup
  • Inclusief halfpension
  • Geldig t/m eind oktober 2021
hotel Schwarzbrunn
Hotel Schwarzbrunn****sup ligt in een prachtige omgeving! (Foto: © Katja Zanella-Kux)

Hoe kun je winnen?

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. Gefeliciteerd, Janneke Weijmer-Verwaal! We nemen via de mail contact met je op. Heb je niet gewonnen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er staat namelijk alweer een nieuwe prijsvraag klaar! Je vindt hem hier >

Over Velontour

Velontour is een organisatie die gespecialiseerd is in fietsvakanties voor de zogenoemde vrijetijdsfietsers, oftewel de fietsers die fietsen om tot ontspanning te komen. Geen tochten van 100 km of een klim van 1000 hoogtemeters, maar gewoon fietsen en genieten van de prachtige omgeving. Vaak worden deze fietstochten gecombineerd met culturele hoogtepunten en culinair genieten. 

Zomervakantie tips