Win een vakantie in Zwitserland

In augustus 2019 maakte onze redacteur Miranda een fantastisch toer door Zwitserland. Onder de noemer 'Zwitserland Zomer Toer' is eindelijk het moment aangebroken waarop wij de resultaten van deze reis delen. Dit doen we niet alleen met blogs en video's, maar ook middels een prijsvraag. Dankzij de prijs kun je zelf een deel van Miranda haar reis gaan ervaren!

Zwitserland Zomer Toer

Miranda bezocht vier prachtige en bijzondere bestemmingen in Zwitserland: Interlaken, Grindelwald, Aletsch Arena en Val d'Herens. Omgeven door de imposante Zwitserse Alpen ging ze onder andere wandelen, winkelen en raclette eten. Op elke bestemming bezocht ze ook een bezienswaardigheid of deed ze een bijzondere activiteit, zoals een Canyon Swing! Benieuwd naar haar reis? Op deze pagina vind je alle informatie. Bekijk de videos, lees de blogs en vind het antwoord op de prijsvraag.

Hotel Eggishorn

Win, win, win!

Wat kun je winnen? We verloten twee 4-daagse Swiss Travel Passes (eerste klasse) en twee overnachtingen in Hotel Eggishorn in Fiesch inclusief ontbijt voor twee personen. Daarbij krijg je ook nog twee 3-daagse wandelpassen waarmee je gebruik kunt maken van de bergbahnen en de MGB Zug tussen Fiesch en Mörel. Met de Swiss Travel Pass kun je onbeperkt reizen op het netwerk van het Swiss Travel System, met de trein, bus en boot. Ook krijg je met deze pas gratis toegang tot meer dan 480 musea en tentoonstellingen!

Helaas, de prijsvraag is afgelopen! De winnaar is Pietsje Stellingwerff, gefeliciteerd!

Eten Zwitserland

Gletscherschlucht Zwitserland

Aletsch Gletscher

Val d'Hérens Zwitserland