Win een vakantie in Noordrijn-Westfalen!

Families gaan steeds vaker op vakantie naar de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het prachtige en bijna ongerepte landschap, de bruisende steden en idyllische dorpjes hebben een bijzonder grote aantrekkingskracht. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen of tal van andere activiteiten ondernemen. De regio is verassend anders en heerlijk dichtbij. Ideaal dus voor een weekendje weg, voor- of tijdens de mei- en herfstvakantie.

Lijkt het jou ook leuk om naar Noordrijn-Westfalen te gaan? Dan zit je hier goed! Wij verloten namelijk maar liefst drie fantastische vakanties in Noordrijn-Westfalen. Hoe je kans kunt maken op één van deze vakanties? Geef antwoord op onderstaande prijsvraag en je maakt automatisch kans. Tip: kijk voor het antwoord op de vraag op deze pagina. Bekijk hieronder de drie prijzen!

#1. Sauerland

Sauerland

Drie overnachtingen voor twee volwassenen en twee kinderen op een " Schmallenberger Kinderland" vakantieboerderij in het Sauerland. De overnachtingen zijn inclusief half pension.


#2. Eifel

Sauerland

Drie overnachtingen voor twee volwassenen en twee kinderen in één van de appartementen van Hotel Grafenwald in de Eifel. De overnachtingen zijn inclusief halfpension, een welkomstdrankje en welkomstgeschenk. Ook krijg je 1 keer toegang tot het Maarmuseum in Manderscheid, het vulkaanmuseum in Daun of het Wildpark in Daun.

#3. RadRegionRheinland

Sauerland

Drie overnachtingen voor twee volwassenen en twee kinderen in het JUFA Hotel in Köningsinter/Bonn in het RadRegionRheinland. De overnachtingen zijn inclusief halfpension.

Mede mogelijk gemaakt door:

Helaas, de prijsvraag is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen.

Houd onze website in de gaten voor nieuwe leuke acties.

Sauerland

Sauerland

Sauerland

Sauerland