Win een fietsvakantie naar het Ötztal

Fietsen Ötztal

Win met Roadbike Holidays en Indebergen.nl een onvergetelijke wielrenvakantie voor twee personen. Deze vakantie omvat drie overnachtingen op basis van halfpension ter waarde van €500,- in Hotel Alpina in Sölden. Geef het juiste antwoord op de prijsvraag om kans te maken op de wielrenvakantie. Veel succes!

Roadbike Holidays is gespecialiseerd in het organiseren van wielrenvakanties. De hotels en vakantieregio's die aangesloten zijn bij Roadbike Holidays weten precies wat fietsers tijdens een vakantie nodig hebben. Ze zijn voorzien van alle benodigdheden voor een fietsvakantie, waaronder een fietsenstalling met videobewaking en werkplaats. Ook de aangesloten regio's zijn zeer geschikt voor een fietsvakantie. Talrijke beklimmingen en panoramische uitzichten zorgen ervoor dat fietsliefhebbers zich nooit vervelen.

Win een fietsvakantie in het Ötztal!

Klinkt dit je als muziek in de oren? Doe dan mee met de prijsvraag en wie weet fiets jij komende zomer een paar dagen in het Ötztal! Tip: hier vind je het antwoord! Je kunt tot en met 19 juni 2019 meedoen met de prijsvraag. De gelukkige winnaar kan zijn of haar prijs tot het eind september 2019 inruilen.N.B. Extra's zoals reiskosten, gemeentebelasting en dranken moeten ter plekke zelf betaald worden.

1. Hoeveel Roadbike Holidays-hotels zijn er

 24
 34
 44

2. Je gegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van deze prijsvraag *.
Versturen

*Je e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 à 3 keer per week versturen. Hiervoor kun je je te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden. Bekijk de algemene voorwaarden.

Fietsen bergpas

Fietsen Sölden

Fietsen Ötztal