Skip to navigation Skip to main content

10 vakantiehuizen in Oostenrijk met een zwembad

52458 - 10 vakantiehuizen in Oostenrijk met een zwembad (1)

Een vakantiehuis in Oostenrijk met zwembad is de ultieme vorm van ontspanning. De vrijheid, ruimte en privacy van een vakantiehuis in Oostenrijk, maar ook de mogelijkheid om een frisse duik te nemen. Ideaal wanneer je met de familie op zomervakantie naar Oostenrijk gaat of om even af te koelen na een enerverende dag in de bergen. In dit weblog hebben we 10 vakantiehuizen in Oostenrijk met zwembad voor je op een rijtje gezet.

Appartement Gastauer, Montafon

Appartement Gastauer is in 2012 gebouwd, waardoor alles er modern en fris uitziet. De appartementen zijn gevestigd in mooie, houten chalets die vlakbij het centrum van St. Gallenkirch-Gortipohl liggen. Er is plaats voor 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen. Het verwarmde buitenzwembad staat ter beschikking van alle gasten die in deze appartementen overnachten. Ook is er op het complex een wellness aanwezig.

Informatie & prijzen Appartement Gastauer

52458 - millstattersee (1)
(Foto: © Pixabay)

Vakantiehuis Carinthia, Velden am Wörthersee

De Wörthersee is één van de vele mooie meren in Karinthië. Velden am Wörthersee ligt aan de westoever en hier vind je vakantiehuis Carinthia. Het vakantiehuis bestaat uit 5 slaapkamers die geschikt zijn voor 10 personen. Het openluchtzwembad ligt in de grote verzorgde tuin met terras en barbecue. Rond het zwembad kun je gebruik maken van de heerlijke ligstoelen en in de tuin is genoeg ruimte om te spelen.

Informatie & prijzen vakantiehuis Carinthia

Appartement Edelweiss, Lungau

Aan luxe geen gebrek bij Appartement Edelweiss in St. Michael im Lungau. Deze moderne appartementen  zijn van alle gemakken voorzien en zeer compleet ingericht. Er zijn meerdere (overdekt en onoverdekt) zwembaden die door iedereen in deze residentie gebruikt mogen worden. Ook kun je gebruik maken van wellnessvoorzieningen als de sauna en het stoombad. De unieke natuur van Biosfeerreservaat Salzburger Lungau ligt binnen handbereik.

Informatie & prijzen Appartement Edelweiss

Vakantiehuis Pihapperblick, Mittersill

Vakantiehuis Pihapperblick ligt op een centrale locatie in Mittersill en beschikt over 3 ruime appartementen. De appartementen zijn apart te huren, maar ook als groepshuis voor maximaal 21 personen. In de tuin kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken en het aanwezige zwembad zorgt voor verkoeling. Ook is er een grillplaats om gezellig met elkaar te barbecueën. De Nederlandse eigenaren verwelkomen je graag in Mittersill!

Informatie & prijzen Vakantiehuis Pihapperblick

Vakantiehuis Aster, Tösens (Tirol)

Vakantiehuis Aster is ideaal voor grote families en gezelschappen. Deze vrijstaande vakantiewoning in Tösens, in het Oberinntal, beschikt over 5 slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 10 personen. Aan de grote lange tafel kun je prima met z’n allen eten en alle voorzieningen die je nodig hebt zijn voorhanden. Het zwembad in de tuin is voor privégebruik en er omheen ligt een flinke tuin. Ook kun je bij Vakantiehuis Aster gebruik maken van broodjesservice.

Informatie & prijzen Vakantiehuis Aster

Vakantiehuis Egger, Zell am Ziller

Met de familie op zomervakantie naar het Zillertal? Wellicht is Vakantiehuis Egger in Zell am Ziller wel de accommodatie die jullie zoeken. Het vakantiehuis kijkt prachtig uit over het dal en bestaat uit 3 slaapkamers (8 personen), verdeelt over 2 verdiepingen. Het huis is gezellig ingericht en beschikt over 2 badkamers. In de tuin bevindt zich een zwembad waar de kinderen zich uitstekend in kunnen vermaken. Ook kun je gebruik maken van de barbecue die hier aanwezig is.

Informatie & prijzen Vakantiehuis Egger

Appartement, Kirchdorf in Tirol

Vanuit dit appartement in Kirchdorf in Tirol heb je een prachtig uitzicht op de omringende bergen. Wat is er nou mooier dan een baantje trekken te midden van dit landschap? Het appartement is ingericht in de typische Tiroolse stijl en voorzien van een balkon. Aan sfeer en comfort geen gebrek in dit appartement in de Kitzbüheler Alpen.

Informatie & prijzen appartement Kirchdorf in Tirol

Aanbieders vakantiehuizen in Oostenrijk met Zwembad

52458 - zwembad vakantiehuis oostenrijk (1)
Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.