Kijk live mee en win een vakantie naar Kufstein

Kufsteinerland in Tirol

25 mei 2019

door Miranda in Algemeen

Volgend weekend, zaterdag 1 en zondag 2 juni, gaan we naar Oostenrijk om Kufstein en de regio rondom deze sfeervolle stad te verkennen. Tijdens deze dagen zullen we maar liefst 5x live op Facebook gaan om te delen wat we op dat moment aan het doen zijn. Je kunt deze uitzendingen volgen via de Facebookpagina van Indebergen.nl, maar ook via het digitale scherm in de Bever Store op de Stadionweg in Rotterdam. En het is zeker de moeite waard om de uitzending in de winkel van Bever te volgen, want iedereen die hier aanwezig is maakt kans op één van de 3 vakanties naar Kufstein die we mogen verloten. Lees snel verder hoe je ons kunt volgen en hoe je kans maakt op deze fantastische prijzen.

Tirol, Bever en het Kufsteinerland

Deze unieke actie hebben we opgezet samen met Tirol, Bever en het Kufsteinerland. Op zaterdag 1 en zondag 2 juni zijn Mike en ik in en rondom de stad Kufstein en nemen je maar liefst 5x live mee tijdens onze activiteiten. We verkennen de burcht van de stad, nemen de unieke eenpersoons Kaiserlift omhoog, bezoeken de Thiersee en natuurlijk gaan we ook fietsen en wandelen. Via onze Facebookpagina gaan we op de volgende tijden live:

Zaterdag 1 juni: 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur

Zondag 2 juni: 13.00 uur en 16.00 uur

Tijdens de live-uitzendingen kun je reageren of ons vragen stellen via Facebook. Ben je op deze dagen in de Bever Store op de Stadionweg in Rotterdam, dan maak je zelfs kans op één van de 3 vakanties in Kufstein. 

Kufsteinerland

Hoe kun je winnen?

De live uitzendingen worden ook uitgezonden via het digitale scherm in de Bever Store aan de Stadionweg in Rotterdam. Wanneer je hier de afleveringen live volgt, maak je kans op één van 3 vakanties die we ter plaatse verloten. Indebergen collega's Jahna, Florien en Thijs zijn deze dagen in de winkel en delen bij het scherm vouchers uit met elk een unieke code. Deze code kun je online invoeren op je telefoon of op de iPad in de winkel en zo zie je direct of, en wat je gewonnen hebt. Naast de 3 vakanties worden er ook andere leuke gadgets uit de regio Kufstein verloot onder alle deelnemers.

Wat kun je winnen?

Tijdens deze 2 dagen worden er maar liefst 3 vakantie naar Kufstein verloot:

  • Vakantie 1: 4 nachten 4*s Hotel DAS SIEBEN op basis van halfpension. 
    Je kunt deze vakantie boeken t/m eind september 2020, m.u.v. Kerst en Oud & Nieuw.
  • Vakantie 2: 4 nachten in berggasthof BergkHof op basis van halfpension. 
    Je kunt deze vakantie boeken t/m eind september 2020, m.u.v. Kerst en Oud & Nieuw.
  • Vakantie 3: 6 nachten op Camping Rueppenhof voor 2 personen. 
    Afhankelijk van de beschikbaarheid en te boeken tot eind september 2020.
4*s Hotel DAS SIEBEN

Zien we jou 1 of 2 juni bij de Bever Store aan de Stadionweg in Rotterdam? Tot dan! 

Zomervakantie tips