Win een originele Lederhose (m/v)!

Mannen in Lederhose

Iedereen die wel eens in de Alpen op vakantie is geweest kent de traditionele Lederhose. De korte of halflange lerenbroek met bretels komt oorspronkelijk uit Zuid-Duitsland en werd vroeger gedragen door boeren en jagers. Inmiddels is de Lederhose onderdeel van de lokale cultuur en typische bergklederdracht. Door het Oktoberfest en après-ski feesten, waar het kledingstuk veel wordt gedragen, is de Lederhose populairder dan ooit.

In samenwerking met Lederhosenwinkel.nl mogen wij 1x een Lederhose voor mannen én 1x een Lederhose voor vrouwen weggeven. De broeken zijn gemaakt van 100% leer, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Een nieuwe Lederhose zal eerst nog wat stug aanvoelen, maar zich naar verloop van tijd helemaal naar je lichaam vormen. Voor dames zijn er inmiddels ook Lederhosen, maar doorgaans dragen zij een andere Beierse/Oostenrijkse klederdracht.

1. Wat is de vrouwelijke tegenhanger van de Lederhose?

 Tuinbroek
 Dirndl
 Trachtenblouse

2. Je gegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van deze prijsvraag *.
Versturen

*Je e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 à 3 keer per week versturen. Hiervoor kun je je te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden. Bekijk de algemene voorwaarden.

Lederhose Man

Lederhose Man

Lederhose Vrouw

Lederhose Vrouw