Skip to navigation Skip to main content
In De Bergen Magazine 1

Wat zijn we trots op onze allereerste editie van het In de bergen Magazine! De afgelopen weken heeft de redactie van In de bergen hard gewerkt aan het realiseren van een spiksplinternieuw product: een magazine vol inspiratie voor een vakantie in de bergen. De allereerste editie van het In de bergen Magazine is zowel fysiek als online te lezen. Hoe je ‘m kunt lezen, waar je hem kunt downloaden en wat er allemaal in staat? We vertellen je graag meer over het In de bergen Magazine!

Eerste editie In de bergen Magazine is een feit

Sinds het voorjaar van 2023 heeft In de bergen er een nieuw product bij. Het In de bergen Magazine is vers van de pers en de allereerste editie is een feit. Naast dat we dagelijks inspiratie bieden voor een vakantie in de bergen via ons blog, bestemmingspagina’s en social media kanalen, hebben we er nu ook een tijdschrift bij. Voor bergliefhebbers, door bergliefhebbers. Vanuit een ongekende passie voor bergvakanties hebben we de leukste tips bij elkaar verzameld en in een magazine gegoten. De 2023 editie van het In de bergen Magazine is zowel in gedrukte versie als online gratis te lezen.

Inspiratie, tips en weetjes voor je vakantie

Wat je allemaal kunt lezen in het In de bergen Magazine? In ons tijdschrift hebben we een hoop tips, informatie en bergen aan inspiratie verzameld. Denk hierbij aan uitgelichte bestemmingen zoals de bergen rondom het Gardameer, veelzijdig Zell-Gerlos en boerderijen in Tirol. Ook nemen we je mee naar unieke hotspots in de bergen waar je de mooiste foto’s kunt schieten. We vertellen je wat je moet weten als je voor het eerst de bergen in gaat of als je met een e-bike op pad gaat. Met de familie op vakantie of kamperen? Het magazine staat boordevol tips! En wil je de Oostenrijkse keuken in huis halen? Ga dan aan de slag met onze recepten. Het In de bergen Magazine biedt talloze tips en inspiratie en zorgt voor extra veel voorpret voor jouw bergvakantie.

In de bergen Magazine 2023 nu (online) verkrijgbaar

Ben je benieuwd geworden naar ons magazine? Goed nieuws, want je kunt hem zowel in fysieke vorm lezen als een online versie. Bergliefhebbers die het magazine in handen willen hebben kunnen onder andere een gratis exemplaar thuis krijgen bij elke online bestelling die bij DAKA wordt gedaan. Liever het tijdschrift online lezen? Laat je gegevens hieronder achter en lees het tijdschrift direct. 

 

We wensen je veel leesplezier!

Gegevens invullen

Zomer Marlous

Over Marlous

Hoewel Marlous al flink bereisd is, blijven vooral de bergen haar betoveren. Continu verschillende uitzichten, het natuurgeweld, de kristalheldere meren en watervallen, ze krijgt er geen genoeg van. Met name de Noorse fjorden hebben haar gegrepen, maar eigenlijk vindt ze alle bergbestemmingen prachtig en gaat ze er graag heen om te wandelen.