Skip to navigation Skip to main content

Kick-off fiets- en wandelseizoen op zaterdag 9 april

54375 - Kick-off fiets- en wandelseizoen op zaterdag 9 april

De Fiets en Wandelbeurzen in Gent en Utrecht kunnen dit jaar helaas niet doorgaan, maar toch laat organisator Hicle het nieuwe fiets- en wandelseizoen niet onopgemerkt passeren. Op zaterdag 9 april is er een online kick-off van het seizoen met een programma van lezingen, live masterclasses en de bekendmaking van de Fietsroute en de Wandelroute van het Jaar 2022.

Voorbereiding op nieuwe tochten

Traditioneel zijn de Fiets en Wandelbeurzen in Utrecht en Gent voor tienduizenden Nederlandse en Vlaamse fiets- en wandelliefhebbers dé plek om zich voor te bereiden op nieuwe tochten in binnen- en buitenland. Tal van bestemmingen en reisorganisaties presenteren er hun nieuwste routes en arrangementen. De info-markten met vrijwilligers en een breed programma aan lezingen en workshops completeren het aanbod. In 2021 en 2022 dwarsboomde de coronapandemie echter het organiseren van deze fysieke events.

54375 -
Zomer Auteur11

Over Joris

Joris houdt van actie en avontuur. Zowel in de zomer als winter is hij veel in de bergen te vinden om te skiën, mountainbiken, klimmen of te hiken. Noem een willekeurige plaats in de Alpen en Joris is er geweest, of weet er in ieder geval veel van.