Onderzoek: wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie van 2021?

Onderzoek: wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie van 2021?

12 mei 2021

door Miranda in Nieuws

Het afgelopen jaar hebben we al een aantal keren onderzoek gedaan omtrent vakantieplannen en het coronavirus. Nu de situatie weer is veranderd en er sinds de persconferentie van gisteren perspectief lijkt op een zomervakantie dit jaar, zijn wij benieuwd hoe jullie er op dit moment instaan. Heb jij al een vakantie geboekt of ben je dit van plan? Of misschien wacht je sowieso liever nog even. En wat is jouw mening over een coronapaspoort en verplicht testen wanneer je een land binnen wilt komen of uit eten wilt gaan? Daarnaast zijn we benieuwd of vaccineren voor jou van invloed is op het wel of niet op vakantie gaan. Kortom, veel vragen en hopelijk heb jij vijf minuten de tijd om ons te helpen aan de antwoorden. Doe je weer mee aan dit onderzoek? Alvast bedankt!

Doe mee en vul de enquête in

Enquêtes van Indebergen.nl

We vinden het fijn om te weten wat er speelt onder onze bezoekers en volgers. Op die manier kunnen we de informatie op onze website en de artikelen die we schrijven aanpassen op jullie wensen en behoeften. Met andere woorden: we maken graag content en weblogs waar jij wat aan hebt in deze tijd. Het laatste onderzoek deden we in december 2020, de resultaten kun je hier nalezen. Ook dit keer delen we de resultaten van het onderzoek natuurlijk weer met je via onze website en social kanalen wanneer het onderzoek is afgerond.

Vaccineren, testen en het coronapaspoort

We leven in een bijzondere tijd en het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Op dit moment is er van buitenlandse vakanties nog geen sprake, maar hopelijk kan dit binnenkort wel. Net als in 2020, toen we vanaf half juni toch weer op vakantie konden in Europa, zij het met aanpassingen en regels. Op dit moment spelen er weer heel andere thema's dan vorig jaar. Zo zijn er inmiddels mensen gevaccineerd, wordt er gesproken over verplicht testen wanneer je op reis gaat en natuurlijk is er het veel besproken 'coronapaspoort', dat jouw 'status' omtrent corona zou moeten weergeven. Wij zijn heel benieuwd in hoeverre deze thema's en het virus invloed hebben op jouw vakantieplannen. Doe je weer mee aan het onderzoek? Het invullen van de korte vragenlijst kost maximaal vijf minuten. Alvast bedankt voor je medewerking!

Doe mee en vul de enquête in

Onderzoek zomervakantie 2021
Wil jij dit jaar weer naar de bergen of wacht je nog even af?

Zomervakantie tips