Skip to navigation Skip to main content

Winnen: een vakantie voor twee personen bij Mountain Bike Holidays

52474 - Winnen: een vakantie voor twee personen bij Mountain Bike Holidays
© David Karg

Fietsliefhebbers opgelet! Staat fietsen in Kitzbühel al jaren op jouw bucketlist en ben je op zoek naar de perfecte fietsroute in de Kitzbüheler Alpen ? Doe dan nu mee met de prijsvraag van Indebergen.nl en Mountain Bike Holidays! Door de vraag juist te beantwoorden en je gegevens achter te laten maak je kans op een verblijf in Lifesporthotel Hechenmoos, op zo'n zes km van de beroemde Hahnenkamm en midden in de Kitzbüheler Alpen. Met de mooiste mountainbiketrails direct voor de deur en toegang tot sportvelden en een wellness, ontbreekt het je aan niks tijdens je fietsvakantie!

Een fietsvakantie in Kitzbühel bij Mountain Bike Holidays

Kitzbühel en omgeving zijn favoriet bij veel mountainbikers. Je hebt hier toegang tot meer dan 800 km aan mountainbikeroutes, variërend in lengte en niveau. Zo kun je gaan voor een pittige rit met veel hoogtemeters of bijvoorbeeld voor een wat eenvoudigere panoramaroute. Een aanrader in deze regio is natuurlijk wel Bike Trail Hahnenkamm, op de bekende berg bij Kitzbühel. Deze route is geschikt voor zowel beginners, als voor gevorderde mountainbikers. De grote variatie in routes maakt van Kitzbühel een heerlijke fietsbestemming voor ieder type fietser.

52474 - mountainbiketrails kitzbuhel
Ga jij voor een uitdagende route zoals deze? (Foto: © David Karg)
Ga jij voor een uitdagende route zoals deze? (Foto: © David Karg)

Win 3 nachten in Lifesporthotel Hechenmoos

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan win je een vakantie voor jou en een persoon naar keuze in de regio Kitzbühel, waarbij jullie 3 nachten in Lifesporthotel Hechenmoos verblijven. Dit hotel ligt in Aurach, net buiten Kitzbühel, en de mountainbikeroutes beginnen direct voor de deur. Bij het hotel vind je nog allerlei extra faciliteiten, zoals tennisbanen en de mogelijkheid om te raften. Ideaal voor iedereen die nog energie over heeft na het fietsen! Daarnaast heb je hier ook toegang tot een uitgebreide wellness met onder andere een sauna en stoombad, zodat je 's middags ook lekker kunt ontspannen.

  • 3 nachten voor 2 personen in Lifesporthotel Hechenmoos
  • Inclusief halfpension
  • Geldig t/m eind oktober 2021
  • Doe mee met de prijsvraag >
52474 - lifesporthotel hechenmoos
Lifesporthotel Hechenmoos (Foto: © Mulitvisual Art)
Lifesporthotel Hechenmoos (Foto: © Mulitvisual Art)

Hoe kun je winnen?

Wil jij kans maken op die overnachtingen in Lifesporthotel Hechenmoos? Doe dan op deze pagina mee met de prijsvraag. Geef het juiste antwoord op de vraag 'Hoeveel Mountain Bike Holidays hotels zijn er?' en laat je gegevens achter, de rest gaat vanzelf. Op de pagina geven we je nog een kleine hint waar je het antwoord kunt vinden. Je kunt tot en met 30 juli 2020 meedoen met de prijsvraag, daarna nemen we contact op met de winnaar en delen we de naam in dit blog.

De prijsvraag is inmiddels afgelopen. Gefeliciteerd Petra Brandts, veel plezier met je prijs!

Over Mountain Bike Holidays

Mountain Bike Holidays is een organisatie die zich richt op, je raadt het al, mountainbikevakanties. Boek je fietsvakantie hier en je ontdekt de mooiste regio's in Oostenrijk, Italië, Slovenië en Zwitserland, terwijl je verblijft in een echt fietshotel. Deze hotels bieden speciale extra's voor fietsers en hebben eindeloos veel routes in de directe omgeving.

Zomer Jahna

Over Jahna

Zodra Jahna de eerste toppen ziet verschijnen, wordt ze enthousiast. Hoewel ze een echte skiër in hart en nieren is, kan Jahna ook ontzettend genieten van de bergen in de zomer. Pittige wandeltochten, mountainbiken of een ritje in een zomerrodelbaan: je kunt Jahna ervoor bellen.