Winnen: een vakantie voor twee personen bij Roadbike Holidays

 © Roadbike Holidays 
Fietsen in de Alpen

9 juli 2020

door Jahna in Fietsen/MTB

Het zomerseizoen is begonnen en dat betekent dat het tijd is om de wandelschoenen van zolder te halen en je fiets af te stoffen. Voor de fietsliefhebbers hebben we helemaal goed nieuws. Indebergen.nl heeft samen met Roadbike Holidays een prijsvraag waarbij je een fietsvakantie voor twee personen naar Innsbruck kunt winnen. Fietsen in de imposante bergwereld rondom Innsbruck en aan het eind van de dag nog een beetje cultuur snuiven in de hoofdstad van de Alpen, Innsbruck. 

Fietsvakantie in Innsbruck met Roadbike Holidays

Innsbruck is een heerlijke bestemming voor je fietsvakantie. In de directe omgeving vind je eenvoudige routes in het dal, uitdagende tochten die de bergen in gaan en natuurlijk het stadse leven. Innsbruck wordt in de zomer dan ook niet voor niets Bike City Innsbruck genoemd. Je kunt hier je fietsvakantie uitstekend combineren met een bezoekje aan de stad. Neem bijvoorbeeld een rustdag en zie wat het historische deel van de stad allemaal te bieden heeft, of ontspan na een fietstocht op één van de vele terrassen. 

fietsen rondom Innsbruck
(Foto: © Roadbike Holidays)

Win 3 nachten in Hotel Seppl, Mutters

De gelukkige winnaar wint een vakantie voor twee personen in Innsbruck, waarbij jullie overnachten in Hotel Seppl. Dit hotel ligt iets boven de stad op een zonneplateau, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt op de Nordkette en het Karwendelgebergte. Vanuit het hotel zijn verschillende fietsroutes gemakkelijk te bereiken. Probeer bijvoorbeeld een deel van de Ötztal Radmarathon of één van de routes van de wereldkampioenschappen. Het hotel beschikt over de nodige ontspanningsfaciliteiten, zoals een zwembad, sauna en massage, om na het fietsen weer tot rust te komen. Wat win je?

kamer Hotel Seppl
(Foto: © Roadbike Holidays)

Hoe kun je winnen?

Zou jij wel willen overnachten in Hotel Seppl? Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens invullen en de vraag 'Hoeveel Roadbike Holidays hotels zijn er?' te beantwoorden. Uiteraard geven we op de pagina ook een hint waar je het antwoord kunt vinden. Je kunt tot en met 8 juli 2020 meedoen met de prijsvraag. Daarna nemen we contact op met de prijswinnaar en maken we de winnaar bekend in dit blog. Ben je te laat? Geen zorgen, er komen nog meer prijsvragen aan.

Deze prijsvraag is voorbij. Gefeliciteerd, Hettie Adema! We nemen via de mail contact met je op.

Roadbike Holidays

Roadbike Holidays is gespecialiseerd in fietsvakanties in Oostenrijk, Duitsland, Italië, Slovenië en Spanje. Je kunt kiezen voor een vakantie in één land, maar ze bieden ook vakanties aan waarin je meerdere landen bezoekt. Roadbike Holidays biedt fietsvakanties aan in de zomer en in de winter, voor fanatieke fietsers en voor de genieters. Zo kan Roadbike Holidays voor iedereen de juiste fietsvakantie samenstellen.

Zomervakantie tips