24 UUR IN Zomer Magazine

magazine 24 UUR IN Zomer

5 juni 2019

door Joanne in Nieuws

24 UUR IN is dé webserie voor bergliefhebbers! Deze serie is niet alleen online te bekijken, maar sinds afgelopen winter brengen we ook een magazine op papier uit. Deze week is de eerste editie van het 24 UUR IN Zomer Magazine verschenen. Het magazine staat vol met inspiratie en informatie voor jouw vakantie in de bergen. En het is nog helemaal gratis ook! Je kunt jouw exemplaar afhalen bij een van de SnowWorld vestigingen. Geen zin om naar SnowWorld te gaan? Je kunt het 24 UUR IN Zomer Magazine ook online lezen.

Voor bergliefhebbers

Het magazine is voor iedereen die houdt van de bergen. Tientallen pagina's zijn gevuld met bijzondere bestemmingen, populaire activiteiten in de bergen, bergrecepten, tips, feiten en de nieuwste gadgets. Ga jij al jaren de bergen in en weet je er al heel veel van af? Of ben jij een fervent wintersporter en heb je de bergen in de zomer nog niet ontdekt? Wil jij graag jouw een keer naar de bergen toe? Dit magazine is voor iedereen interessant. Sla het open en laat je verrassen. 

24 uur in magazine
Dit magazine lees je overal

Zomer Magazine

Na een lange aanloop, lijkt de zomer nu te zijn begonnen, ook in de Alpen. Nog even en we mogen weer naar de bergen reizen. Veel mensen hebben inmiddels een zomervakantie geboekt en kijken er naar uit. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg vakantiegangers die nog niet precies weten waar ze naartoe willen. Je kunt lezen over allerlei leuke bestemmingen, voor nu, of volgend jaar. In het magazine staan veel tips en tricks, zodat jouw voorpret op de vakantie direct kan beginnen. 

Wat kun je lezen?

De eerste editie van het 24 UUR IN Zomer Magazine staat boordevol artikelen; inspirerend, informatief en verrassend. Allemaal onderwerpen over de zomervakantie in de bergen. Hier vind je een aantal onderwerpen uit het magazine:

  • Downhill Mountainbiken
  • Vakantie voor het hele gezin
  • De mooiste meren en treinreizen
  • Een overheerlijk recept
  • Autorijden in de bergen
  • En heel veel avontuur!
magazine 24 uur in
Dit is hem dan: 24 UUR IN Zomer Magazine

Haal jouw exemplaar

Het 24 UUR IN Zomer Magazine is gemaakt door de redacties van Indebergen.nl, Snowplaza.nl, Skiinformatie.nl en 24 UUR IN, in samenwerking met het 100% NL Magazine. We horen graag wat je ervan vindt! Het magazine is gratis op te halen bij SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer. Verder vind je het in de leesmap én kun je het online terugvinden op 24 UUR IN.

Ook interessant:

QR codes

De papieren versie is natuurlijk nauw verbonden met het web. Daarom hebben we in het magazine QR codes toegevoegd. Wil je graag nog iets meer weten over een onderwerp, scan dan de QR code met je telefoon. Daarmee kun je doorklikken naar een website of video die je nog meer informatie zal geven. 

Nog meer 24 UUR IN

Natuurlijk vinden wij het heel leuk als je na het lezen van het magazine de webserie gaat volgen. Dat kan hier: 24 UUR IN.

Veel leesplezier!

Zomervakantie tips