Fietsen in Stubaital (Oostenrijk)

Fietsvakantie

Fietsen in Stubaital

Stubaital is een ideale bestemming voor fietsers en mountainbikers. Rond Stubaital liggen tal van mountainbikeroutes en sportieve fietsers kunnen zich wagen aan tal van minder uitdagende tochten. Wielrenners zoeken juist de beklimmingen in de buurt van Stubaital op. Door de opkomst van de e-bike, een fiets met elektrische trapondersteuning, wordt fietsen in de bergen bovendien voor iedereen mogelijk. Op deze pagina vind je alles over fietsen en mountainbiken in Stubaital.

  • Fulpmes: Er zijn 2 bike-tracks in Fulpmes met een gezamenlijke lengte van 19.2 km. Onderweg is er verfrissing en ontspanning in de lokale hutten.
  • Mieders: Mieders is vooral bekend onder mountainbikers. De vele kilometers afgezette routes verkeren in uitstekende conditie. "Downhill-bikers" zullen zich zeker niet vervelen dankzij de mooie routes naar de vallei. Naar boven is een stuk makkelijker dankzij de "state-of-the-art" achtpersoons Hochserles gondel.
  • Neustift: Neustift is toonaangevend in het markeren van Bike-routes. The routes varieren in moeilijkheid van comfortabel tot zweterige circuits op 2.700 meter hoogte.
  • Telfes: er is een grote selectie aan tours, zowel voor de geoefende als de beginnende mountainbiker. Bijvoorbeeld de Pfarrachalm hut of de Kreitheralm hut, beide een echte uitdaging voor advanced mountainbikers.

Boek een activiteit met CheckYeti:

Soort activiteit
 Paragliding

Fietsen

Aantal fietspaden 1 Aantal km fietspaden 10
Aantal km mountainbikeroutes 720 Huttentocht? Ja
Tochten met gids? Ja Mountainbikepaden voor beginners? Ja
GPS routes beschikbaar? Ja Mountainbikepaden voor gevorderden Ja
Wielrenmogelijkheden? Ja Mountainbikepaden voor experts? Ja

Zomervakantie tips

Weer Stubaital

Vandaag Morgen Overmorgen
16° 16° 15°

Locatie

-->