Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Apart Horbergblick

Ramsau im Zillertal | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - 200055722 - Horbergblick - 500x375-67ed2fb4-4444-476f-b87c-adbbcb458b6a
© chalet.nl

In Ramsau in de wijk Bichl, op slechts 5 km afstand van het beroemde Mayrhofen, ligt Apart Horbergblick op een zonnige en rustige locatie. Het appartement bevindt zich op de begane grond met een eigen ingang, zodat je volop kan genieten van veel privacy. Het appartement heeft een grote woon- en eetkamer met een comfortabele bank, eettafel en zithoek, en een open en goed uitgeruste keuken.

Verder biedt het zeer mooi en netjes ingerichte appartement twee mooie slaapkamers en een badkamer. Een skiruimte en een droger voor skischoenen maken een perfect verblijf in dit appartement compleet. De skibus stopt voor de deur, dus je kan je auto thuislaten. In een paar minuten ben je bij de Horbergbahn en daarmee bij de ingang van het hele skigebied van Mayrhofen, Zell am Ziller of de Hintertuxer gletsjer.

In de zomer is je accommodatie een goed vertrekpunt voor mooie wandelingen of fietstochten in de omliggende bergen. Er is een kleine tuin met tuinmeubelen direct voor het appartement.

Opmerkingen:
Het laden van een elektrische auto bij de vakantiewoning is niet mogelijk en niet toegestaan.
De gasten dienen het vuilnis goed te sorteren

Indeling:
Begane grond: (open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed, twijfelaar(200 x 160 cm)), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
skiberging, skischoenverwarmers, verwarming(CV), terras, tuinmeubilair, 2x ligbedden, parking, kinderbed

Afbeelding - 200055722 - Horbergblick - 500x375-67ed2fb4-4444-476f-b87c-adbbcb458b6a
© chalet.nl

Apart Horbergblick

  • Ramsau im Zillertal
  • Tirol

€333,56

Accommodaties bij reispartners in Apart Horbergblick