Fietsen in Mayrhofen (Oostenrijk)

Fietsen in Mayrhofen

Vanuit Mayrhofen heb je toegang tot 800 kilometer aan fietspaden in het Zillertal. Vanwege het gevarieerde landschap fiets je het ene moment langs een meer en fiets je het andere moment door de valleien. In de omgeving zijn er eenvoudige en moeilijke routes, waardoor ieder type fietser aan zijn trekken zal komen.

Georganiseerde fietstochten in Mayrhofen

Ga je liever niet alleen op pad, dan kun je ook met een gids op pad. In het Zillertal organiseert Actionclub Zillertal, Bikeguide Zillertal en Rideable op aanvraag verschillende fietstochten door de omgeving. Hierbij kom je in korte tijd op de mooiste plekjes en word je voorzien van enkele handige tips.

Fietsen in Mayrhofen
(Foto: © Archiv TVB Mayrhofen, Michael Werlberger)

E-biken in Mayrhofen

Als je comfortabel en moeiteloos het landschap wilt verkennen dan is de e-bike ook een goede mogelijkheid. Dankzij de trapondersteuning kun je zonder al te veel moeite de verschillende paden trotseren. Daarnaast zijn zo’n 16 routes erg geschikt voor de e-bike. Mocht niet alleen jijzelf, maar ook je fiets onderweg uitgeput raken, dan kun je deze gemakkelijk opladen bij één van de oplaadpunten in het Zillertal. De e-bike kun je ter plaatse huren.

Fietsen

Aantal fietspaden 7 Aantal km fietspaden 245
Aantal km mountainbikeroutes - Huttentocht? Ja
Tochten met gids? Ja Mountainbikepaden voor beginners? Ja
GPS routes beschikbaar? Ja Mountainbikepaden voor gevorderden Ja
Wielrenmogelijkheden? Ja Mountainbikepaden voor experts? Nee

Zomervakantie tips

Weer Mayrhofen

Vandaag Morgen Overmorgen
16°26° 12°28° 15°28°

Locatie

-->