Skip to navigation Skip to main content
Strandbad Kirchbichl©Dabernighannes
© TVB Kitzbüheler Alpen Hohe Salve, Dabernig Hannes
Oostenrijk

Familievakantie in Kirchbichl

Een rustige bestemming, maar met allerlei activiteiten in de nabijheid
Neem op een warme dag een frisse duik in het Moorstrandbad
Breng een bezoek aan de beleveniswerelden van de vakantieregio Hohe Salve

Met de kinderen op vakantie Kirchbichl

Kirchbichl is een heerlijke bestemming voor een gezinsvakantie vol variatie. In de omgeving liggen tal van mooie wandelroutes en themawandelingen, je kunt er prachtig fietsen en voor kinderen is er ook meer dan genoeg te doen. En heb je een dagje slecht weer? Ook dat is geen probleem. Breng dan een bezoekje aan het Halli Galli Indoor Kinderpark in Kirchbichl. Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven in het grote klimdoolhof en de elektrische gokartbaan.

Vissen in Kirchbichl

Dwars door het dorp Kirchbichl lopen twee rivieren: de Inn en de Brixentaler Ache. Beiden nodigen je uit voor een heerlijk ontspannen dagje vissen. Ideaal na een flinke wandeltocht of inspannende fietstocht. Je kunt ervoor kiezen om in Kirchbichl te blijven, maar ook de omliggende regio biedt verschillende goede visplekken. Zo vind je in Hopfgarten de Lärchenteich, een idyllische visvijver bij een restaurant. Zo wel voor profi's als hobbyvissers is dit een ideale visplek. Je kunt hier je uitrusting huren en de vijveropzichter helpt je graag de eerste stapjes te leren. En het hoogtepunt? In het aangrenzende restaurant kun je je vers gevangen forel laten bereiden door de koks! Het is gegarandeerd een leuk uitje voor het hele gezin.

Familievakantie in Kirchbichl(Foto: © Kitzbüheler Alpen Marketing GmbH, Dabernig Hannes)

Moorstrandbad Kirchbichl

Ook op warme zomerdagen hoef je je niet te vervelen in Kirchbichl. Ga dan met het gezin naar het Moorstrandbad! Dit kunstmatig aangelegde zwemmeer zorgt voor de nodige waterpret voor de familie. De watertemperatuur is aangenaam en de veenachtige ondergrond schijnt een genezende werking te hebben. Daarnaast vind je hier nog een speeltuin, tennisbaan, voetbalveld, tafeltennistafel, beachvolleybalveld, springtoren en is er een ligweide om lekker te ontspannen.

Kirchbichl voor de kinderen
Kinderopvang
Aantal uren kinderopvang
Prijs zonder lunch
Zwemmeer
Zomerrodelbaan
Midgetgolfbaan
Avonturenpark
Kinderopvang vanaf
Prijs met lunch
Openluch zwembad
Gemiddelde temperatuur van het zwemmeer
Paardrijmogelijkheden
Skatepark