Skip to navigation Skip to main content
50427559926 F63d2fe1ce O Kopiëren
150 km gemarkeerde wandelpaden rondom Flachau.
Keuze tussen bos, weide en hooggebergte routes.
Wekelijks georganiseerde wandeltochten, ook voor families.
Elke donderdagavond Nordic Walking training.
950 km gemarkeerde wandelpaden in het hele gebied van Salzburger Sportwelt.

Wandelen in Flachau

In Flachau kun je het hele jaar door van prachtige wandelroutes genieten. De 150 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden rondom Flachau geven dan ook tal van mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een route door het bos, de weide of naar de hooggebergtes. Deze routes variëren van een makkelijk tot een moeilijk niveau. Naast wandelen kun je in Flachau ook aan Nordic Walking doen.

wandelen in Flachau(Foto: © Spalder Media Group)

Georganiseerde wandeltochten in Flachau

Van eind mei tot begin oktober kun je in Flachau ook onder begeleiding van een gids prachtig wandelen. Iedere dag van de week heeft het sport en activiteitencentrum een mooie wandeling op het programma staan. Bovendien is deelname aan de wandeling gratis als je in het bezit bent van de Flachau Sommer Card. Deze wandelingen zijn geschikt voor het hele gezin, gezien het feit dat kinderen van 5 of 7 jaar al mee mogen doen.

Wandelen in de Salzburger Sportwelt

Als je uitgekeken bent in Flachau of je de rest van de omgeving wilt verkennen, kun je ook in de andere delen van de Salzburger Sportwelt prachtig wandelen. Hier liggen zo’n 950 kilometer aan wandelpaden voor je klaar. Enkele hoogtepunten zijn een bezoek aan het grootste natuurlijke bergmeer Tappenkarsee in Kleinarl en een bezoek aan de adembenemend mooie Liechtensteinklamm in St. Johann. Je bezoekt de andere dorpen in de Salzburger Sportwelt gemakkelijk met de Sportweltbus.

Wandelen
Aantal km gemarkeerde en onderhouden wandelpaden 150
Wandelpaden voor gevorderden?
Aantal nordic walkingpaden 6
GPS wandelroutes beschikbaar? 1
Aantal berghutten 27
Wandelpaden voor beginners?
Wandelpaden voor experts?
Aantal km's of nordic walking paden
Tochten met gids?
Is er een huttentocht?