Familievakantie in Hermagor (Oostenrijk)

Met de kinderen op vakantie in Hermagor

Hermagor is een heerlijke bestemming voor een familievakantie. Met toegang tot de bergwereld en een groot meer, is het activiteitenaanbod voor jong en oud enorm. Gaan jullie op zoek naar avontuur in de bergen of liever een dagje ontspannen aan de Pressegger See, het kan hier allemaal. Er zijn verschillende mogelijkheden voor families in Hermagor.

Familievakantie in Hermagor
(Foto: © NLW Tourismus Marketing GmbH, Daniel Zupanc)

Familiewandelingen in Hermagor

In de omgeving van Hermagor vind je ook verschillende familiewandelingen. Twee voorbeelden daarvan zijn de Aqua Trail en de Dolce Vita Weg am Nassfeld. De Aqua Trail is zo'n 1,5 km lang en gaat door de indrukwekkende bergwereld en langs een meer en verschillende belevenis stations. Het element water zie je op verschillende punten in de wandelroute op spelenderwijze terug. Loop je de Dolce Vita Weg am Nassfeld, dan worden kinderen getrakteerd op een stukje Italië op verschillende stations in de route.

Genieten in het Kärntner Erlebnispark

Eén van de hoogtepunten voor families in Hermagor is het Kärntner Erlebnispark, direct aan de Pressegger See. Hier vinden kinderen een combinatie van actie, waterpret en natuur. Het park beschikt over verschillende attracties, waaronder de Nautic Jet, de Butterfly en de Kometen. Het water van de Pressegger See, wat overigens een van de warmste en schoonste meren van Karinthië is, zorgt voor de nodige verkoeling op de warme zomerdagen. Tip: bekijk de zonsondergang vanuit de Seetaverne, waar je echt een panorama-uitzicht over het meer hebt. Meer over het Kärntner Erlebnispark >

  • Zomerrodelbaan Pendolino is leuk voor het hele gezin
  • Tip voor wandelen met de familie: de Aqua Trail

Familie

Kinderopvang Ja Minimale leeftijd (in maanden) 36
Aantal uren geopend 7 Prijs per dag inclusief lunch (in euro) 57
Prijs per dag zonder lunch (in euro) - Openlucht zwembad Nee
Zwemmeer? Ja Gemiddelde temperatuur van het zwemmeer? 22
Zomerrodelbaan? Ja Paardrijmogelijkheden? Ja
Midgetgolfbaan? Ja Skatepark? Ja
Avonturenpark? Ja

Zomervakantie tips

Weer Hermagor

Vandaag Morgen Overmorgen
-7° -8° -8°-1°

Locatie

-->