Zwitserland Zomer Toer

Waar denk jij aan als je denkt aan Zwitserland? Wij denken aan raclette, chocolade en natuurlijk de Alpen. Augustus 2019 was daarom het moment voor een toer langs een aantal bijzondere bestemmingen en imposante bergen. Redacteur Miranda ging op reis en deed 4 bestemmingen aan. Onder de noemer 'Zwitserland Zomer Toer' delen wij deze onvergetelijke reis langs (letterlijk en figuurlijk) een aantal Zwitserse hoogtepunten.

Voor de Zwitserland Zomer Toer ging Miranda langs vier bestemmingen: Interlaken, Grindelwald, Aletsch Arena en Val d'Hérens. Op elke bestemming ging ze op avontuur in het dorp, en in de omgeving. Zo ontdekte ze de Brienzer Rothorn, de Brienzersee, de Gletscherschlucht, Aletschgletscher, Fiescheralp en de Grand Dixence stuwdam. Van de bestemmingen en bezienswaardigheden maakten ons camerateam (Mike & Sebi) prachtige video's. Op deze pagina zullen wij komende weken de video's en reisverslagen delen. Zou jij deze reis ook wel in het echt willen ervaren? Lees dan snel verder voor de prijsvraag...!

Doe je mee met de prijsvraag?

Wil jij op vakantie in Zwitserland? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk de volgende prijs weggeven: twee keer een 4-daagse Swiss Travel Pass (eerste klasse), twee overnachtingen in Hotel Eggishorn in Fiesch inclusief ontbijt voor 2 personen en 2 keer een 3-daagse wandelpas waarmee je gebruik kunt maken van de bergbahnen en de MGB Zug tussen Fiesch en Mörel. Hier doe je mee met de prijsvraag Zwitserland Zomer Toer!

Ga direcht naar:
#1. Interlaken
#2. Grindelwald
#3. Aletsch Arena
#4. Val d'Hérens
Boek een reis naar Zwitserland

Bestemming #1: Interlaken

Bestemming #2: Grindelwald

Bestemming #3: Aletsch Arena

Bestemming #4: Val d'Hérens

Boek een reis naar Zwitserland

Prijsvraag

Hotel Eggishorn

Doe mee en win o.a. 2 nachten in Hotel Eggishorn in Fiesch en een 4-daagse Swiss Travel Pass! Naar de prijsvraag >