Skip to navigation Skip to main content

Camping Vacanze Glamping Boutique

San Felice del Benaco - Gardameer
Camping Vacanze Glamping Boutique 1
© Vacanceselect
Camping Vacanze Glamping Boutique 2
© Vacanceselect
Camping Vacanze Glamping Boutique 3
© Vacanceselect
Camping Vacanze Glamping Boutique 4
© Vacanceselect

Camping Vacanze Glamping Boutique ligt in San Felice del Benaco, vrijwel aan het Gardameer. De camping biedt een prachtig uitzicht op de indrukwekkende rots van Manerba.

Je zit hier op juiste plek als je op zoek bent naar een leuke familievakantie met jonge en oude kinderen of als je meer houdt van het luxe kamperen. Met tal van faciliteiten, animatieactiviteiten en diverse soorten accommodaties valt Camping Vacanze Glamping Boutique bij vele vakantiegangers in de smaak.

Accommodaties en staanplaatsen Camping Vacanze Glamping Boutique

Camping Vacanze Glamping Boutique biedt zoals de naam al zegt glamping. Je vindt er onder andere stacaravans, huisjes en glamping tenten. Allemaal met uitzicht op het prachtige Gardameer. In totaal zijn er op de camping vier verschillende soorten tenten en zes soorten accommodaties. Hiertoe behoort ook de Cottage Next XL Spotty, onderdeel van het Spotty Kids Paradise. Dit is het nieuwe kinderparadijs waar families hun gezinsvakantie kunnen doorbrengen in een veilige omgeving vol met activiteiten voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Voor de echte kampeerders heeft de camping ook reguliere staanplaatsen. Deze hebben een oppervlakte van 65 m2 en zijn voorzien van een lichtaansluiting met 4 ampère stroom.

Animatie en voorzieningen Camping Vacanze Glamping Boutique

Op Camping Vacanze Glamping Boutique zijn de standaardvoorzieningen als een supermarkt met vers fruit en een bakkertje aanwezig. Ook op de camping gelegen is ook een restaurant en bar met internationale menukaart en een Italiaanse pizzeria waar je kunt afhalen. De camping beschikt over een groot zwembad van 200 vierkante meter, waar je op de warme dagen heerlijk kunt afkoelen. Genieten van de zon is er ook mogelijk, ligbedden en parasols zijn aanwezig. Om het kindvriendelijke imago compleet je maken is er ook een kinderbad met als thema mascotte Spotty. Hier worden ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Bij een camping die glamping accommodaties aanbiedt mag een jacuzzi natuurlijk ook niet ontbreken.

Reserveren & boeken Camping Vacanze Glamping Boutique

Camping Vacanze Glamping Boutique

  • San Felice del Benaco - Gardameer
  •   Glamping aan het Gardameer
  •   Zeer kindvriendelijke camping
  •   Staanplaatsen en accommodaties

€85,00

Locatie Camping Vacanze Glamping Boutique