Skip to navigation Skip to main content

Camping Tiglio

Lugana di Sirmione - Gardameer
Camping Tiglio 1
© Allcamps
Camping Tilgio 2
© Allcamps
Camping Tiglio 3
© Allcamps
Camping Tiglio 4
© Allcamps

Camping Tiglio ligt aan het Gardameer tussen de twee klassieke Italiaanse dorpen Sirmione en Peschiera. Beiden liggen op enkele kilometers afstand van de camping. Camping Tiglio is met zijn 170 staanplaatsen kleinschalig en er komen met name Nederlandse en Italiaanse gasten.

Op de camping vind je verschillende soorten accommodaties: goed beschutte staanplaatsen, huurtenten en appartementen van c.a. 40 m2.  De schaduwrijke omgeving, leuke sfeer en goede ligging is wat de camping Tiglio ideaal maakt voor een heerlijke zomer- of wintervakantie. De camping houdt namelijk ook ’s winters zijn deuren geopend.

Faciliteiten Camping Tiglio

Aan faciliteiten geen gebrek op Camping Tiglio aan het Garameer. Er is een mooi zwembadcomplex met apart kinder- en peuterbad, voor de ouders zijn er lekkere ligstoelen en parasols. Ook is er op de camping een Italiaans restaurant aanwezig waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Afhalen is ook een mogelijkheid. Tiglio bezit ook over een klein campingwinkeltje met bakker, als je hier niet genoeg aan hebt vind je in de omgeving en het nabijgelegen Sirmione meer dan voldoende winkels en supermarkten.

Omgeving Camping Tiglio

Camping Tiglio heeft een uitstekende ligging. Niet alleen ligt de camping tussen twee klassieke Italiaanse dorpen: Sirmione en Peschiera, ook is de locatie van Tiglio zeer gunstig voor een bezoek aan Verona, de stad van Romeo en Julia. Binnen 35 minuten rijden zit je in het centrum van de stad. Venetië ligt op iets meer dan anderhalf uur afstand. Een aanrader voor gezinnen met kinderen is het Gardaland op zo’n 20 km afstand. Dit is het grootste attractiepark van Italië, en staat garant voor plezier!

Camping Tiglio reserveren & boeken

Camping Tiglio

  • Lugana di Sirmione - Gardameer
  •   Direct aan de oever van het Gardameer
  •   170 staanplaatsen en meerdere accommodaties
  •   Gelegen tussen Sirmione en Peschiera

€70,00

Locatie Camping Tiglio