Skip to navigation Skip to main content

Lucky Flitzer

Lucky Flitzer
© Flachau Tourismus / Lucky Flitzer
Lucky Flitzer
© Flachau Tourismus / Lucky Flitzer
Lucky Flitzer
© Flachau Tourismus / Lucky Flitzer
Lucky Flitzer
© Flachau Tourismus / Lucky Flitzer
  • Zomers en 's winters geopend
  • Een traject van 1100 meter
  • Speeltuin en restaurant dichtbij

Tijdens de vakantie is een middag vol adrenaline, lol en avontuur zeker niet overbodig. Voor deze combinatie ben je bij de Lucky Flitzer in Flachau aan het juiste adres. De uitdagende rodelbaan biedt voor jong en oud een middag vol plezier en vermaak. Tijdens het 1,1 km lange traject stuur je de slee door 2 jumps en 5 loops. Spannend en ontzettend leuk!

De Lucky Flitzer is leuk voor jong en oud!

Zowel zomers als ’s winters is de Lucky Flitzer rodelbaan dagelijks geopend. De rodelbaan is geheel verlicht en daardoor kun je er ook ’s avonds terecht. De totale lengte van de baan is 1100 meter. Daarbij overbrug je 123 hoogtemeters en zoef je maximaal 9 meter boven de grond. Tijdens het rodelen kun je een maximum snelheid van 42 kilometer per uur behalen, maar uiteraard heb je dat helemaal zelf in de hand. Je kunt gemakkelijk remmen en afhankelijk daarvan duurt een ritje in de Lucky Flitzer tussen de 2 en 4 minuten. Kinderen mogen vanaf 8 jaar de baan zelfstandig betreden. Daarbij geldt wel een minimale lengte van 1,25 meter.

Van een ritje in de Lucky Flitzer kun je geen genoeg krijgen. Daarom kun je er ook voor kiezen om een 5- of 10-rittenkaart aan te schaffen, waarbij je aantrekkelijke kortingen krijgt.

Pauze in de Rodelalm

Heb je na het rodelen trek gekregen? Breng dan een bezoekje aan de nabijgelegen Rodelalm. Op het heerlijke zonneterras geniet je van de lekkerste Oostenrijkse specialiteiten. Sinds kort heeft men naast de Rodelalm ook een leuke speeltuin geopend. Vanaf het terras heb je een prima uitzicht op de speeltuin, zodat je zelf kunt genieten van een drankje in het zonnetje en de kids lekker kunnen spelen. Kinderen kunnen hier karten in minikarts en spelen op de verschillende toestellen, het springkussen en in het zand. Verder kun je bij deze speelplaats ook terecht voor het huren van een Segway.

(Foto's: © Flachau Tourismus en Lucky Flitzer)

Luckyflitzerlogo

Lucky Flitzer

Entreeprijzen
  • Prijs volwassenen: 7,-
  • Prijs kinderen (16): 5,-

Kinderen vanaf 3 jaar mogen alleen rodelen onder begeleiding van een volwassene (€10,- voor 1 rit). Groepskorting mogelijk vanaf 10 personen.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 19.00
Dinsdag 10.00 - 19.00
Woensdag 10.00 - 19.00
Donderdag 10.00 - 19.00
Vrijdag 10.00 - 19.00
Zaterdag 10.00 - 19.00
Zondag 10.00 - 19.00

's Winters is de Lucky Flitzer geopend van 12.00 uur tot 19.00 uur.

Schrijf een beoordeling

Persoonlijke gegevens
*
Algemeen cijfer
Vertel iets over je verblijf
*