Skip to navigation Skip to main content

Therme Amadé

Therme Amadé
© Erlebnis-Therme Amadé
Therme Amadé
© Erlebnis-Therme Amadé
Therme Amadé
© Erlebnis-Therme Amadé
Therme Amadé
© Erlebnis-Therme Amadé
  • 6 zwembaden
  • 5 sauna’s en een hamam
  • 365 dagen per jaar geopend

Middenin het indrukwekkende Alpenlandschap van Altenmarkt en Zauchensee, omgeven door bergweides en vlakbij het dorp Flachau, ligt Therme Amadé. Met een grote diversiteit aan zwembaden, sauna’s en wellness faciliteiten is dit een ideale locatie voor sport, ontspanning en plezier. Er zijn binnen- en buitenzwembaden in Therme Amadé en dat maakt dat je ook bij slecht weer een heerlijk dagje uit kunt beleven.

Zes verschillende zwembaden

In Therme Amadé vind je zes zwembaden met een totaal oppervlak van 1354 m². In bijna alle zwembaden, met uitzondering van het sportbad, het kinderzwembad en het surfgedeelte, is het water verrijkt met geneeskrachtig zout uit de beroemde zoutmijn in Oberösterreich. Dit zoute water heeft een positief effect op de huid en luchtwegen. Elk zwembad is anders en dat maakt het niet alleen leuk voor het hele gezin, maar ook voor de sportieve zwemmer. Op de drie verschillende glijbanen kan zowel jong als oud zich helemaal uitleven. In het wellness gedeelte kun je terecht voor diverse soorten massages en een relaxruimte. De 5 sauna’s hebben elk een eigen thema en er is ook een hamam met stoomgrot.

Het water- en wellnesspark Therme Amadé is 365 dagen per jaar geopend. Hartje zomer is het heerlijk in de buitenzwembaden. Valt het weer toch tegen, dan zul je binnen een heerlijke dag beleven. Met de gratis gastenkaart van de Salzburger Sportwelt krijg je ook nog eens korting.

 

Logothermeamaade

Therme Amadé

Entreeprijzen
  • Prijs volwassenen: € 31,-
  • Prijs jongeren (15): € 20,70
  • Prijs kinderen (5): € 3,-

Prijzen zijn op basis van het dagtarief exclusief gebruik van de sauna. 

Openingstijden

Maandag 09.00 - 22.00
Dinsdag 09.00 - 22.00
Woensdag 09.00 - 22.00
Donderdag 09.00 - 22.00
Vrijdag 09.00 - 22.00
Zaterdag 09.00 - 22.00
Zondag 09.00 - 22.00

De massageruimte is geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur.

Schrijf een beoordeling

Persoonlijke gegevens
*
Algemeen cijfer
Vertel iets over je verblijf
*

Laatste beoordelingen van onze bezoekers