Skip to navigation Skip to main content

Grootste en steilste mountainbikewedstrijd: Red Bull Rampage

5067 - Grootste en steilste mountainbikewedstrijd: Red Bull Rampage

De meeste extreme mountainbikewedstrijd vindt dit weekend plaats in Utah, USA. De Red Bull Rampage is de steilste en grootste freeride downhill mountainbikewedstrijd ter wereld. De 36 beste riders van de wereld zullen bij Zion National Park hun beste lijnen naar beneden rijden op de brute bijna verticale zandsteen randen. Door sommigen wordt Rampage gezien als de ultieme freeride-test. Je kunt de wedstrijd live volgen. Spektakel gegarandeerd!

Extreme evenementen

Red Bull verbindt zijn naam aan vele extreme sportevenementen. Deze mountainbikewedstrijd in onderdeel van de FMB Worldtour. 's Werelds beste riders waaronder Brandon Semenuk (CAN), Yannick Granieri (FRA), Cam Zink (USA), Thomas Genon (BEL) en Nico Vink (BEL) zullen dit weekend aan de start verschijnen. De wedstrijd is vanaf zondag om 19.00 uur live te volgen via de livestream van Red Bull.

Red Bull Rampage

3D website vanaf aanstaande dinsdag

Dinsdag 15 oktober veranderd www.redbull.com/rampage in een interactieve 3D website die i.s.m. Microsoft Internet Explorer in HTML5 en met de nieuwste web-GL technieken gebouwd is, zodat iedereen zelf de berg kan verkennen. De GPS gegevens van de riders en hun heats worden op de website weergegeven. Met deze site beleef je de Rampage ervaring opnieuw. Deze site werkt in alle browsers maar door de website met IE11 te bekijken heb je de optimale beleving; 3D animaties, snelheid en een browser die perfect werkt met Touch.

Red Bull Rampage

De gruwelijkste valpartijen van vorig jaar



Wij gaan zeker kijken zondag!
Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.