Skip to navigation Skip to main content

Genussgondel in Fiss

10112 - Genussgondel in Fiss

Het kleinste restaurant ter wereld. Waar anders, dan in Fiss. Origineel en uniek, maar... een jaar vantevoren al totaal volgeboekt! Wij hadden het grote geluk om dit kleinste restaurant ter wereld uit te mogen proberen. We hadden de keuze uit 3 menu´s, waarvan de één nog lekkerder leek dan de ander.

Je eigen bord met naam

Het idee van overdag heerlijk eten met een fantastisch uitzicht is helemaal geweldig. Als je dan om 11 uur een glas prosecco in ontvangst mag nemen, moet je gewoon het tijdstip van de dag vergeten en genieten van het moment. Het is werkelijk waar tot in de kleinste details georganiseerd. Je wordt persoonlijk welkom geheten door middel van je naam op je bord en midden in het restaurant is er een tafel schitterend gedekt, met het menu en je naam levensgroot bedrukt. Helemaal geweldig! Een hartelijke groet uit de keuken, dan het voorgerecht nog in het restaurant en daarna ga je de gondel in.

Oog voor detail

Je zit heel relaxed op gepolsterde, leren stoelen en met 4 personen heb je plek zat! Dekentjes liggen klaar, mocht het te koud zijn en aangezien het bij ons een regenachtige dag was, kregen we zelfs warmwaterkruikjes mee de gondel in! Er worden gedurende de dag  foto´s gemaakt door het personeel, die daarna via de mail opgestuurd worden. Dat noem ik nu ‘oog voor detail’ en ‘liefde voor de gast’. Top!

Gastvriendelijk

De gerechten worden  in het bergstation geserveerd en wat me opviel, is dat het personeel onwijs haar best doet. Het bedienend personeel is erg vriendelijk, maar ook het overig personeel bij het midden- en dalstation vraagt telkens weer of alles in orde is. Je hebt ruimschoots de tijd om van het gerecht te genieten. Pas bij het middenstation op de weg naar boven wordt de tafel afgeruimd.

Wees er snel bij!

Elk gerecht smaakt verrukkelijk en het is een unieke ervaring. Je krijgt in totaal 6 gangen geserveerd, waarvan 4 in de gondel. Er zijn gedurende de zomer slechts 2 Genussgondels beschikbaar, vandaar dat het ook werkelijk een unieke gebeurtenis is! Voor aankomende zomer zijn al geen plaatsen meer beschikbaar, dus wil je een keer eten in het kleinste restaurant ter wereld, dan moet je er nu snel bij zijn voor een plaatsje in de zomer van 2012. Deze ervaring is te boeken via de bergbanen Serfaus-Fiss-Ladis en kost € 65.- per persoon. Het is het meer dan waard!

Natürlich. Hotel mit Charakter in Fiss
www.hotel-fiss-serfaus-ladis.at

Zomer Auteur Female

Over Suzanne

Suzanne wilde het liefst elke dag wakker worden in de bergen, dus heeft ze daarvoor gezorgd. De bergen zijn haar thuis en bijna elke dag gaat ze heerlijk wandelen, mountainbiken en kan ze genieten van het waanzinnige uitzicht.