Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Alpenhof, St. Jakob

St. Jakob im Defereggental | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-alpenhof-3
Afbeelding - hotel-alpenhof-9
Afbeelding - hotel-alpenhof-15
Afbeelding - hotel-alpenhof-21
Het comfortabele 4-sterren hotel Alpenhof is rustig gelegen aan de rand van St. Jakob, ca. 300 m van het centrum vandaan. Direct bij de accommodatie ligt een langlaufloipe evenals een skibushalte.

Bij de inrichting van het hotel horen een ontvangstruimte met lobby en receptie, lift en Wi-Fi (in de lobby), eetzaal, restaurant, bar, serre met panorama-uitzicht, leesruimte, kinderspeelkamer, zonneterras en een ski- en skischoenruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid aanwezig.

Bovendien beschikt het hotel over een fitnessruimte en een wellnessgedeelte met binnenbad, Finse sauna, stoombad, infraroodcabine, rustruimte, vitaliteitsgedeelte met aromacabines en Kneippdouches. Je kunt tegen betaling ook gebruik maken van de zonnebank en massagebehandelingen.

Bovendien biedt het hotel talrijke gratis activiteiten aan, zoals ijsstokschieten, sneeuwschoenwandelingen of langlauf proefles met verhuur. 1 à 2 x per week zijn er avonden met programma en muziek. Voor de kleine gasten (4 - 12 jaar, indien vooraf gemeld) is er een kinderopvang (incl. lunch en drankjes).
Afbeelding - hotel-alpenhof-3

Hotel Alpenhof, St. Jakob

  • St. Jakob im Defereggental
  • Tirol

€486,00

Accommodaties bij reispartners in Hotel Alpenhof, St. Jakob