Winacties: doe mee en maak kans op mooie prijzen!

Op Indebergen.nl hebben we regelmatig leuke winacties en prijsvragen. Door mee te doen maak je kans op (outdoor) prijzen en soms zelf een vakantie! Hieronder vind je een overzicht van de lopende winacties en prijsvragen. Doe mee en win!

 • Win een fietsvakantie

  fietsen in de bergen

  Veel fanatieke fietsers trekken elk jaar weer naar de Oostenrijkse Alpen om de mooiste tochten te fietsen. Steile bergpassen, prachtige uitzichten en veel frisse berglucht zorgen elke keer weer voor een onvergetelijke fietsvakantie. Ben jij één van die mensen en wil je fietsvakantie voor twee personen winnen? Dat kan! Roadbike Holidays geeft namelijk een fietsvakantie voor twee personen weg. Geef het juiste antwoord op de vraag en maak kans op een verblijf in Hotel Alpina in Sölden.

  Ga naar de prijsvraag >

 • Win een lederhose

  Mannen in Lederhose

  De Lederhose is onderdeel van de traditionele Oostenrijkse klederdracht. Oorspronkelijk droegen alleen de heren een Lederhose, maar tegenwoordig zie je er ook steeds meer dames mee. Voor iedereen die altijd al een eigen Lederhose heeft gewild, hebben we goed nieuws. Je kunt nu namelijk een Lederhose winnen. Geef het juiste antwoord op de prijsvraag en wie weet is die Lederhose binnenkort van jou! Meedoen kan tot en met 28 mei 2019.

  Ga naar de prijsvraag >

Zomervakantie tips